Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ
Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ
Artikkelnummer: 1000558

Panasonic LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

LCD-monitor 18,5" BT-LH1850EJ

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
26 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

LCD-monitor med høykvalitativ gjengivelse og lavt energiforbruk

Panasonic BT-LH1850EJ er en høypresterende LCD-monitor på 18,5 tommer for den profesjonelle brukeren, spesielt designet for å møte kravene for videohåndtering som kan kobles til studioproduksjon. Med funksjonen 3D-LUT Color Correction produserer denne kraftige monitoren virkelighetstro farger og jevne overganger. Den er dessuten fylt med smarte funksjoner som letter din produksjonsflyt. Overvåkning for Y-, R-, G- og B-signaler, SDI-visning av closed caption, RS-485 kompatibel fjernstyring blant mye annet. Utstyrt med HDMI-inngang og analog inngang er den ideell for deg som krever kvalitativ og kontrastrike bilder. Designet er lett og slankt, noe som gir en maksimal installasjonsfleksibilitet. Panelet, som er utstyrt med LED backlight, gir lavt energiforbruk og høy kostnadseffektivitet.

Egenskaper

  • Optimert fargekorrigering fra 3D-LUT
  • Smarte sendingsfunksjoner
  • Funksjonsknapper
  • HDMI
  • Økonomisk

For mer informasjon om produktet se Panasonics produktkatalog.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.