Lumix G 20mm f/1.7 II ASPH sort

Panasonic Lumix G 20mm f/1.7 II ASPH sort

1006197
  • Kompakt pannekakedesign
  • Tilsvarer 40 mm
  • God lysstyrke for fotografering i dårlig lys
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix G 20mm f/1.7 II ASPH sort
UV-Filter 46mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
3 638 NOK
Lumix G 20mm f/1.7 II ASPH sort
Pusseklut for optikk
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
3 428 NOK

Panasonic AF 20/1,7G Lumix II ASPH
Med dette utraraske f/1,7 objektivet med fast brennvidde kan du fange vakre bilder med mykt fokus og høy kontrast. Brennvidden på 20mm passer for mange ulike situasjoner og takket være lysstyrken kan du ta bra bilder selv i svakt lys.

Objektivet består av syv linser med to asfæriske linser som effektivt minimerer distorsion og kromatisk aberrasjon, og gir en meget høy oppløsning fra hjørne til hjørne.

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.