Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH
Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH
Artikkelnummer: 1027635

Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Lyssterkt vidvinkelobjektiv tilsvarende 24 mm
  • Passer utmerket for nattfotografering, landskap, bymiljøer og innendørs
  • Værtett samt stille og rask autofokus
16 489 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterk vidvinkeloptikk til Micro 4/3

Panasonic DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH er et hendig og roust vidvinkelobjektiv med værtettet desing for å tåle de tøffeste forhold. Ta flotte gruppebilder, events, naturbilder og landskap med en brennvidde tilsvarende 24mm. Den store blenderåpningen på f/1,4 fungerer den godt innendørs, og de 9 blenderlamellene hjelper også til å gi en nydelig bokeh.

  • Lyssterkt med største blender på f/1,4
  • Brennvidde tilsvarende 24mm på fullformat
  • Vann- og støvbeskyttet
  • Indre fokusering og step-motor for myk og lydløs fokusering

Værtettet konstruksjon

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH har en elegant og robust design som står tåler vannsprut og støv. Dette gjør at den passer ekstra godt med Panasonics Lumix G-kameraer og tåler riktig tøffe forhold.

Optisk ytelse

Linsesystemet består av 15 elementer i 12 grupper med to asfæriske elementer, to UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion) og ett ED-glass (Extra-low Dispersion). Disse reduserer effektivt sfærisk aberrasjon og fortegning samtidig som de gir bildene dine høy oppløsning fra midten og helt ut i kantene. Du får minimalt med flares og høy kontrast, selv på største blender. Dette er spesielt nyttig når du har lite lys, eller vil minimere dybdeskarpheten.

Jevn og stille autofokus

Objektivet har indre fokusmekanisme så det ikke endrer lengde når du fokuserer. Det har en step-motor som gjør fokuseringen myk og så godt som lydløs. både ved fotografering og filming. Det er også utstyrt med egen blenderring og bryter for å skifte mellom AF/MF.

Leveres med solblender.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen