Kampanje

Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

Panasonic Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH

1027635
  • Lyssterkt vidvinkelobjektiv tilsvarende 24 mm
  • Passer utmerket for nattfotografering, landskap, bymiljøer og innendørs
  • Værtett samt stille og rask autofokus
16 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

PANASONIC LENS BUNDLE CAMPAIGNSpar 3000,-

Gjelder ved kjøp av ekstra objektiv i tillegg til kamerahus eller kamerakit. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1 - 2021. Klikk på les mer for å få mer informasjon.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

Leica DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
17 158 NOK

Lyssterk vidvinkeloptikk til Micro 4/3

Panasonic DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH er et hendig og roust vidvinkelobjektiv med værtettet desing for å tåle de tøffeste forhold. Ta flotte gruppebilder, events, naturbilder og landskap med en brennvidde tilsvarende 24mm. Den store blenderåpningen på f/1,4 fungerer den godt innendørs, og de 9 blenderlamellene hjelper også til å gi en nydelig bokeh.

  • Lyssterkt med største blender på f/1,4
  • Brennvidde tilsvarende 24mm på fullformat
  • Vann- og støvbeskyttet
  • Indre fokusering og step-motor for myk og lydløs fokusering

Værtettet konstruksjon

DG Summilux 12mm f/1,4 ASPH har en elegant og robust design som står tåler vannsprut og støv. Dette gjør at den passer ekstra godt med Panasonics Lumix G-kameraer og tåler riktig tøffe forhold.

Optisk ytelse

Linsesystemet består av 15 elementer i 12 grupper med to asfæriske elementer, to UED-linser (Ultra Extra-low Dispersion) og ett ED-glass (Extra-low Dispersion). Disse reduserer effektivt sfærisk aberrasjon og fortegning samtidig som de gir bildene dine høy oppløsning fra midten og helt ut i kantene. Du får minimalt med flares og høy kontrast, selv på største blender. Dette er spesielt nyttig når du har lite lys, eller vil minimere dybdeskarpheten.

Jevn og stille autofokus

Objektivet har indre fokusmekanisme så det ikke endrer lengde når du fokuserer. Det har en step-motor som gjør fokuseringen myk og så godt som lydløs. både ved fotografering og filming. Det er også utstyrt med egen blenderring og bryter for å skifte mellom AF/MF.

Leveres med solblender.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.