Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Artikkelnummer: 1009745

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S

Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikklager:
  • Skarpt og lyssterkt portrettobjektiv tilsvarende 85 mm
  • Rask autofokus og effektiv bildestabilisering
  • Blenderring for intuitiv blenderkontroll
17 088 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Særegent portrettobjektiv til Micro Four Thirds Høykvalitets optikk, fabelaktig byggekvalitet og en enorm, avrundet blenderåpning gjør dette til et av de flotteste portrettobjektivene til mFT. Brennvidden, lydløs fokusering og det store lysinnslippet gjør det også særdeles godt egnet til bryllups- og konsertfotografering, og filming.
Blenderåpning F1.2 med 9 avrundede blenderlameller Autofokus med stille trinnmotor Kraftig optisk stabilisering Flott byggekvalitet, silkemyk fokusring Filterstørrelse: 67mm
Navnet "OCTICRON" ble nylig definert av Leica Camera AG for dette objektivet, som oppnår en bemerkelsesverdig stor blenderåpning på F1.2. Den populære 42,5mm middels telebrennviden (tilsvarer 85mm på et 35mm kamera) er absolutt egnet til portrettfotografering med sterk stereoskopisk effekt. Sammen med lysstyrken kan du utnytte den nydelige myke fokusen til imponerende, kreative bilder. 9 blader gir blenderen en avrundet form som gir en jevn effekt i områder som er ute av fokus når du tar bilder ved større blenderinstillinger. Høyhastighets-AF med høy presisjon En nyutviklet trinnmotor gir jevn og stille fokusering til bruk ved både fotografering og videoopptak. Spesielt er ytelsen på fasedifferanse-AF helt overlegen ved bruk av et lyssterkt objektiv ved lavere F-verdi. POWER O.I.S. På grunn av den grunne dybdeskarpheten om er unik for objektiver med stor blenderåpning, fører selv en liten håndbevegelse til uskarp fokus. POWER O.I.S. (Optisk bildestabilisator) som er integrert i dette objektiver, kompenserer imidlertid effektivt ikke bare for små, raske bevegelser, men også for store, langsomme bevegelser, og gjør det enkelt å ta superklare bilder selv ved fotografering under dårlige lysforhold. Nano-overflatebehandling Med Panasonics nano-overflateteknologi reduseres refleksjonen betydelig i hele det synlige lysspekteret (380-780nm) ved bruyk av belegg med meget lav brytningsindeks med struktur i nanostørrelse på objektivets overflate. Resultatet er superklare bilder med betydelig reduksjon av skyggevirkninger og lysskjær.
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.