Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S
Artikkelnummer: 1009745

Panasonic Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S

Leica DG Nocticron 42.5mm f/1.2 ASPH Power O.I.S

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
  • Skarpt og lyssterkt portrettobjektiv tilsvarende 85 mm
  • Rask autofokus og effektiv bildestabilisering
  • Blenderring for intuitiv blenderkontroll
17 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Særegent portrettobjektiv til Micro Four Thirds Høykvalitets optikk, fabelaktig byggekvalitet og en enorm, avrundet blenderåpning gjør dette til et av de flotteste portrettobjektivene til mFT. Brennvidden, lydløs fokusering og det store lysinnslippet gjør det også særdeles godt egnet til bryllups- og konsertfotografering, og filming.
  • Blenderåpning F1.2 med 9 avrundede blenderlameller
  • Autofokus med stille trinnmotor
  • Kraftig optisk stabilisering
  • Flott byggekvalitet, silkemyk fokusring
  • Filterstørrelse: 67mm
Navnet "OCTICRON" ble nylig definert av Leica Camera AG for dette objektivet, som oppnår en bemerkelsesverdig stor blenderåpning på F1.2. Den populære 42,5mm middels telebrennviden (tilsvarer 85mm på et 35mm kamera) er absolutt egnet til portrettfotografering med sterk stereoskopisk effekt. Sammen med lysstyrken kan du utnytte den nydelige myke fokusen til imponerende, kreative bilder. 9 blader gir blenderen en avrundet form som gir en jevn effekt i områder som er ute av fokus når du tar bilder ved større blenderinstillinger. Høyhastighets-AF med høy presisjon En nyutviklet trinnmotor gir jevn og stille fokusering til bruk ved både fotografering og videoopptak. Spesielt er ytelsen på fasedifferanse-AF helt overlegen ved bruk av et lyssterkt objektiv ved lavere F-verdi. POWER O.I.S. På grunn av den grunne dybdeskarpheten om er unik for objektiver med stor blenderåpning, fører selv en liten håndbevegelse til uskarp fokus.

POWER O.I.S. (Optisk bildestabilisator) som er integrert i dette objektiver, kompenserer imidlertid effektivt ikke bare for små, raske bevegelser, men også for store, langsomme bevegelser, og gjør det enkelt å ta superklare bilder selv ved fotografering under dårlige lysforhold. Nano-overflatebehandling Med Panasonics nano-overflateteknologi reduseres refleksjonen betydelig i hele det synlige lysspekteret (380-780nm) ved bruyk av belegg med meget lav brytningsindeks med struktur i nanostørrelse på objektivets overflate. Resultatet er superklare bilder med betydelig reduksjon av skyggevirkninger og lysskjær.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen