Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH
Artikkelnummer: 1060646

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH

Teleobjektiv fra Leica med imponerende zoom

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Bildestabilisering i objektivet (O.I.S)
  • Værtett konstruksjon
21 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH oppnår enestående fotografisk ytelse gjennom hele zoomområdet fra midten av bildet til kanten. En optimalt arrangert objektivkonstruksjon med en asfærisk linse, to ED-linser (Extra Low Dispersion) og en UED-linse (Ultra Extra-Low Dispersion) produserer detaljerte og vakkert strukturerte bilder med høy oppløsning og høy kontrast. Med en tilsvarende brennvidde på 200 mm til 800 mm (tilsv. 35 mm), er objektivet ideelt for å fange ulike motiver som er vanskelige å komme nærme, for eksempel ville fugler og dyr, samt under sportsbegivenheter. I tillegg kan man med en 2.0x telekonverter (selges separat) oppnå tilsvarende 1600 mm fullskala makrofotografering for enda mer imponerende og detaljerte bilder av blomster, dyr og andre objekter.

Fordeler

  • Autofokus med høy hastighet og høy presisjon
  • Kompakt, lett og utmerket fleksibilitet
  • Høy lysstyrke i hele zoomområdet
  • Bildestabilisering i objektivet (OIS)
  • Fremragende prestasjon
  • Avansert optisk design
  • Værtett konstruksjon

Optisk bildestabilisering (OIS)

Er du lei av at bildene dine blir uklare på grunn av vibrasjoner eller risting? Med dette objektivet har du en innebygd optisk bildestabilisator som vil hjelpe deg å få perfekte resultater til tross for disse risting eller vibrasjoner. Ved de anledninger du tidligere trengte et stativ, vil bildestabilisatoren hjelpe deg og gi deg betydelig mer fleksibilitet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK