Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH
Artikkelnummer: 1054741

Panasonic Lumix DC-GH6 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH

Hybridkamerapakke med høy ytelse og allsidig standardzoom

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Rask og nøyaktig autofokus med ansiktsgjenkjenning for både mennesker og dyr
 • Høyhastighets video i 10-bit 4K/120p
 • Ubegrenset videoopptak internt med 4K/60p 4:2:2 10-bit
31 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic Lumix GH6 er et hybridkamera med høy ytelse, oppdaterte videofunksjoner og et raffinert design, samtidig som det tilbyr høykvalitets stillbildefunksjoner for profesjonelle fotografer som trenger allsidige video- og stillbildefunksjoner i ett kamera. Den oppdaterte Venus-prosessoren bidrar også til bedre toneomfang, mer nøyaktig gjengivelse av fargetoner og lysnivåer, og mer effektiv støyhåndtering. Kameraet har også en 25,2 MP Live MOS-sensor med AR-belegg (antirefleksjon), og er det første i serien som kan ta opp 4K-video samtidig som det kan sende ut 10-bit 4:2:2 internt opp til 60p.

Fordeler

 • Høyhastighets video i 10-bit 4K/120p
 • Ubegrenset videoopptak internt med 4K/60p 4:2:2 10-bit
 • Ta opp video i 5,7K/60p med 10-bits fargedybde
 • 25,2 megapiksler Live MOS-sensor
 • Avansert "Dual IS 2" bildestabilisator - opptil 7,5 trinn
 • Enkel livestreaming via LUMIX Sync-appen for smartenheten din
 • Rask og nøyaktig autofokus med ansiktsgjenkjenning for både mennesker og dyr
 • Kamerahuset er beskyttet mot sprut, smuss og støv
 • Venus-prosessor - Dobbelt så mye prosessorkraft som forgjengeren

GH6 - Et hybridkamera med høy ytelse for alle moduser

Høyytelses 25,2 MP sensor

LUMIX GH6 er utstyrt med en 25,2 megapikslers Live MOS-sensor som tilbyr en fantastisk høy oppløsning, for ultrarealistiske detaljer. Den høyere skannehastigheten leverer C4K/4K 120p videoopptak og seriebildeopptak med 75 bilder per sekund med den elektroniske lukkeren samtidig som den elektroniske lukkeren minimerer forstyrrende rolling shutter-effekter.

Dobbelt så mye prosessorkraft som i forgjengerne

Venus-prosessoren leverer omtrent dobbelt så mye prosessorkraft som forgjengerne, noe som muliggjør høyhastighetsbehandling av den nye sensorens høyere pikselantall og video med høyere oppløsning og høyere bithastighet. Bildekvaliteten er også betydelig forbedret med høyere oppløsning mens ny 2D og 3D støyreduksjon (for video) gir optimal støyreduksjon. Resultatet er helt naturlige bilder med 3D-følelse og minimalt med støy selv ved høy følsomhet. Teknologien med Dual 3D Color Control gir en forbedret gjengivelse av farger (lysstyrke, metning og nyanse), noe som resulterer i mer autentiske og klarere fargeuttrykk.

GH6 - Et hybridkamera med høy ytelse for alle moduser

Innebygd bildestabilisator

Er du på reise og ønsker å ta bilder til akkurat rett tid, vil den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset være en virkelig god venn for deg. Den innebygde Dual IS 2-bildestabilisatoren betyr at du kan bruke 7,5-trinns lengre lukkerhastighet samtidig som du eliminerer risting og vibrasjoner, spesielt når du bruker et objektiv som også har innebygd bildestabilisering. Det fungerer utmerket for både opptak og videoopptak, inkludert 4K-video.

Høyhastighets AF med høy presisjon

Takket være den nye Live MOS-sensorens høyere lesehastighet og den nye Venus Engines overlegne prosessorkraft, har GH6 en høyere datahastighet, mens en forbedret dyplæringsteknologi lar den raskt og nøyaktig gjenkjenne og spore begge mennesker (ansikt, øyne, hode, kropp) og dyr (hunder, katter, fugler) som gjør det lettere å holde motivet i fokus.

GH6 - Et hybridkamera med høy ytelse for alle moduser

Ubegrenset videoopptak internt

LUMIX GH6 er den første i serien som tilbyr 4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p intern opptak samtidig som den leverer ubegrenset opptakstid når den brukes ved anbefalt driftstemperatur. Den er også ideell for små produksjonsteam og under krevende forhold hvor mobilitet og høy kvalitet er et must. I tillegg til dette, muliggjør den også internt opptak og eksternt opptak samtidig via HDMI-utgangen.

Varmestyring for ubegrenset opptakstid

Med en kompakt kropp som tilsvarer GH5, muliggjør LUMIX GH6s optimaliserte varmespredning og varmeavledningsstruktur ubegrenset opptak selv ved store belastninger (f.eks. HD 4K-video, HFR-video, ProRes-kodek). Ved høyere belastning kjøles systemet også ned da kameraet er utstyrt med kjølevifte.

Video med høy bildefrekvens (HFR).

Høyoppløst slowmotion-opptak er en ny trend innen videoproduksjon og er muliggjort av GH6 C4K/4K 10-bit 120p/100p videoopptak med lyd. LUMIX GH6 tilbyr også et bredt utvalg av opptaksmoduser for avansert redigering. FHD 240p/200p 10-bit ALL Intraopptak lar deg lage uforglemmelige videoer med effekter som aktiv endring av hastigheten i forskjellige sekvenser eller opptak av høyoppløselig 5,7K 10-bit (17:9) og 4,4K 10-bit ( 4:3) video i 48p. Du kan til og med ta opp dobbel sakte film med en filmhastighet på 24p. Kameraet tillater også AF-sporing under HFR-videoopptak.

Apple ProRes kodek video

Med et CFexpress Type B minnekort kan du ta opp ProRes 422 HQ og ProRes 422 kodeker internt, den profesjonelle industristandarden, som gir høy bildekvalitet ved lav komprimering. Dette reduserer belastningen på datamaskinen betydelig under etterproduksjon og tillater NLE (ikke-lineær redigering) som effektiviserer arbeidsflyten din fra start til slutt.

Designet for å tåle tøffe værforhold

LUMIX GH6 er konstruert av en magnesiumlegering som gjør den utrolig slitesterk, mens forseglingen bidrar til å beskytte alle deler av kameraet. LUMIX GH6 er støv- og sprutbestandig samtidig som den er designet for bruk ved temperaturer så lave som -10°C.

Smart tilkobling via wifi og bluetooth

Kameraet tilbyr også smart tilkobling via wifi og Bluetooth for enkel fjernkontroll. Panasonics LUMIX Sync-app for Android / iOS lar deg tilpasse opptaksinnstillingene og oppdatere kameraprogramvaren. 

Leveres med

 • Lumix DC-GH6 kamerahus
 • Kamerahusdeksel
 • Batteri (DMW-BLK22)
 • Lader
 • Kamerareim
 • Kabellås
 • USB-C-kabel
 • BNC kabel
 • Håndbok
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK