Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S

1025615
  • Allsidig normalzoom tilsvarende 24-120 mm
  • Innebygd bildestabilisator og rask autofokus
  • Den stille autofokusen fungerer bra også i videofilming
5 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S
UV-filter Pro Nano HUC 58 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
6 193 NOK
Lumix G Vario 12-60mm f/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
6 513 NOK

Allsidig zoomobjektiv for Micro 4/3
Panasonic AF 12-60/3,5-5,6 ASPH G Vario Power O.I.S for Lumix har et allsidig zoomområde på 5x som tilsvarer 24-120 mm i 35 mm-format. Objektivet har bildestabilisering for skarpere bilder og filmer og passer perfekt for hverdagsbilder og reiser. Med en rask autofokus, indre fokuseringen og en høyhastighetstrinnmotor arbeider objektivet både raskt og stille og gir deg et jevnt resultat selv ved filming.

Objektivet består av 11 element i 9 grupper, med tre asfæriske linser og en ED-linse som effektivt reduserer sfærisk fortegning og kromatisk abberasjon for enestående bildekvalitet og skarphet.

Ved bruk sammen med Lumix DMC-GX8 er objektivet værtettet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.