Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm  f/2.8-4.0 ASPH
Artikkelnummer: 1031532

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Værtett normalzoom tilsvarende 24-120 mm
  • Værtett design med rask, stille autofokus
  • Produsert i samarbeid med Leica for beste optiske kvalitet
11 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Allsidig standardzoom med høy ytelse og kvalitet

Denne standardzoomen fra Panasonic har en brennvidde på 12-60mm som tilsvarer 24-120mm i 35mm. Objektivet er veldig allsidig og ideelt for fotografering av alt fra landskap til portretter. Leica DG objektivet leverer både ytelse og kvalitet, noe som gir en enestående oppløsning med skarphet fra hjørne til hjørne. Det er praktisk å bare, og tåler enda verre værforhold.

  • Allsidig zoom fra vidvinkel till tele
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power O.I.S.
  • Værforseglet mot sprut, skitt og kulde

Skarpe bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, en avansert integrert optisk bildestabilisator får du skarpe konturer i hele ditt bilde. Teknologien, som er en oppgradering av Panasonics MEGA O.I.S. kompenserer også for større kamerarystelser og vibrasjon. Med dette objektivet kan du ta naturtro bilder med en enestående klarhet selv uten stativ.

Avansert objektivdesign

Objektivet har 14 linseelementer i 12 grupper med fire asfæriske linser og to ED-linser (Extra Low Dispersion). De asfæriske linseelementene forhindrer sfærisk- og forvrengningsavvik samtidig som de holder størrelsen og vekten på objektivet nede. ED-linsene korrigerer kromatisk aberrasjon og bidrar til skarpe bilder med høy kontrast og levende farger. En Nano Surface Coating eliminerer reflekser og gjenskinn slik at du får krystallklare bilder selv ved fotografering med en lyskilde i mørke.

Værtetning

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH Power O.I.S tåler alle typer værforhold takket være et design som er fullt værforseglet mot sprut, skitt og kulde. Det interne linseelementet er også beskyttende mot sand og regn.

Støtte for videofilming

Med videostøtte får du en myk og smidig blenderinnstilling, noe som betyr at du slipper hopp i eksponeringen. Med en rask og stille autofokus passer dette objektivet ideelt for videoopptak i 4K spesielt der klarhet er ekstra viktig.

Leveres med:

  • Solblender
  • Linsedeksel for både for- og bakside
  • Bag
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen