Kampanje

DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4.0 ASPH

Panasonic DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4.0 ASPH

1033812
  • Vidvinkelzoom tilsvarende 16-36mm, perfekt for landskap, byfotografering og fotografering innendørs
  • Passer utmerket til både stillbilder og video
  • Filtergjenge for ND, CPL eller filtersystem
14 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

PANASONIC LENS BUNDLE CAMPAIGNSpar 2000,-

Gjelder ved kjøp av ekstra objektiv i tillegg til kamerahus eller kamerakit. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1 - 2021. Klikk på les mer for å få mer informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4.0 ASPH
WR CPL Filter 67mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
15 788 NOK
DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2.8-4.0 ASPH
UV-filter L395 SMC 67 mm
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
15 008 NOK15 158 NOK

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 8-18mm f/2,8-4,0 ASPH

Vidvinkelobjektiv med høy lysstyrke tilpasset for både 4K-film og stillbilder. Objektivets brede bildevinkel gjør at det egner seg utmerket for landskap, arkitektur og film der plassen er begrenset.

Fordeler:

  • Tilsvarer 16-36mm
  • Lysstyrker f/2,8-4,0
  • 67mm Filtergjenge
  • Værtettet
  • Tilpasset for 4k
  • Nano Surface Coating

Tilsvarende 16-36mm

En bildevinkel på 16mm passer bra til både landskap, arkitektur og interiør foto/film, go egner seg bra til film når plassen er begrenset. Innsoomet fungerer det også som en vanlig linse.

f/2,8

Med en riktig god lysstyrke på f/2,8 i det vidaste modusenb har du muligheten til å filme og fotografere også når lyset blir dårligere,

67mm filtergjenge

Med en filtergjenge på 67mm har du muligheten til å montere ND- eller polariseringsfilter direkte på objektivet, uten noe adapter eller filterholder. Bruk et ND-filter når du filmer for å få rett lukkertid eller et gradert ND-filter ved landskapsfotografering.

Værtett

OBjektivet er forseglet mot støv og fuktighet, og er også frysesikkert. Dette gjør at det passer bra sammen med Panasonics Lumix-kameraer med samme egenskaper for pålitelighet i krevende miljøer.

Tilpasset for 4K

Med en snabb AF-motor på 240FPS fokuserar objektivet snabbt, tyst, effektivt och lämpar sig därför bra för 4K filmer. Den snabba uppdateringsfrekvensen tillsammans med Panasonics DFD-focus reducerar wobblande fokus vid filmning och en micro-stegsmotor för bländaren ger mjuka exponeringsförändringar.

Nano Surface Coating

Objektivet har en smussavvisende coating som gjør det lett å holde rent.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.