SSD

Trenger du en rask harddisk til datamaskinen din? Da bør du se etter en SSD-harddisk. SSD står for Solid State Drive og er bygget på samme måte som en USB-minnepinne, uten noen optiske eller løse deler, noe som gjør at de er mer motstandsdyktige mot støt og vibrasjoner sammenlignet med en tradisjonell harddisk. Den største fordelen med SSD-er er imidlertid skrive- og lesehastigheten, som er opptil ti ganger raskere. Vi har både interne og eksterne SSD-harddisker fra kjente merker som LaCie, Samsung og SanDisk. Kjøp SSD-lagring i våre butikker eller direkte på nett.

17 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Harddisker & Lagring
Varemerker
Minnesstørrelse
Grensesnitt
SSD
Strømforsyning
Garanti
Høyde
Bredde
Lengde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.