2,5-, 3,5- & 6,3mm-kabel

Hodetelefonkontakt, tele og mini tele, telejack, teleplugg, TRS og TRRS... Det er mange navn på de vanligste kontaktene innen lyd. Telepluggene finnes i tre forskjellige størrelser; 2,5 mm, 3,5 mm og 6,3 mm og de brukes til hodetelefoner, mikrofoner, mobiltelefoner og lydopptakere men også lydutstyr som miksere og instrumenter. Hos oss i SP finner du et stort utvalg av 2,5, 3,5 & 6,3 mm kabler i ulike lengder og varianter for alle behov. Kjøp lydkabel med teleplugg direkte på nett eller besøk oss i butikk.

47 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lydkabel
Varemerker
Kabel-type
Størrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.