Optisk kabel

Her finner du våre optiske kabler for høykvalitets lydoverføring. Optisk kabel, også kalt Toslink, er en av to kabeltyper for det vanligste lydoverføringsspråket SPDIF (den andre er digital koaksialkabel). Optiske kabler sender lyden via lys i stedet for via elektriske signaler, noe som minimerer risikoen for ekstern interferens, og har fordelen av å kunne sende flere lydkanaler i en enkelt kabel, noe som gjør at de ofte brukes mellom surroundanlegg til TV-er. , samt til lydkort via ADAT-inn/utgang som da kan motta opptil åtte kanaler fra en mikrofonforsterker. Kjøp optisk kabel direkte på nett.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.