Optiske kabler

Her finner du våre optiske kabler for høykvalitets lydoverføring. Optisk kabel, også kalt Toslink, er en av to kabeltyper for det vanligste lydoverføringsspråket SPDIF (den andre er digital koaksialkabel). Optiske kabler sender lyden via lys i stedet for via elektriske signaler, noe som minimerer risikoen for ekstern interferens, og har fordelen av å kunne sende flere lydkanaler i en enkelt kabel, noe som gjør at de ofte brukes mellom surroundanlegg til TV-er. , samt til lydkort via ADAT-inn/utgang som da kan motta opptil åtte kanaler fra en mikrofonforsterker. Kjøp optisk kabel direkte på nett.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen