XLR-kabel

XLR-kabel er en balansert kabel som er vanlig for mikrofoner, forsterkere og høyttalere der man ønsker minst mulig forstyrrelser. XLR-kontakten kommer i flere forskjellige varianter, men den vanligste er 3-pinners, som består av to positive poler og en negativ pol sammen med separat jord. Dette gjør lydsignalet balansert med høy kvalitet som varer selv om kabelen er veldig lang. Hos Scandinavian Photo finner du både korte og lange høykvalitets XLR-kabler fra Pulse, Sennheiser og Cordial med flere. Kjøp XLR-kabel på nett eller i butikk.

44 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lydkabel
Varemerker
Kabel-type
Størrelse
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.