Polar Pro DJI Mini 4 Pro Shutter Collection ND8, ND32, ND128
Artikkelnummer: 1061260

Polar Pro DJI Mini 4 Pro Shutter Collection ND8, ND32, ND128

ND-filter for DJI Mini 4 Pro

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • ND-filtre i styrkene ND8, 32 og 128
  • Reduserer lysinnslippet
  • Monteres direkte på kameraet
1 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ND-filtre tilpasset DJI Mini 4-serien. ND-filtre reduserer lysmengden som kommer inn i kameraet, slik at du ikke får raske lukkertider når du filmer. Raske lukkertider kan føre til at filmene ser rykkete ut fordi hvert bilde er helt frosset. Det følger med ND-filtre i tre forskjellige styrker, slik at du kan bruke riktig styrke til riktig tid. Lag flottere filmer med riktige lukkertider når det er lyst ute - solbriller til dronen din.

Fordeler

  • Tre ND-filtre i ulike styrker
  • Brukes i sterkt lys for nøyaktige lukkertider
  • Monteres direkte på kameraet

Leveres med

  • PolarPro Shutter Collection Mini 4 Pro ND-filtersett (ND8/32/128)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.