Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Profoto

Kjøp Profoto hos oss! Hos oss kan du kjøpe studioblitser, batteriblitser, kameramonterte blitser, blitsutløser, reflektorskjermer, tilbehør og lysformere som diffusorer, softbokser og paraplyer fra Profoto både online og i butikk. Vi har et bredt utvalg av Profotoprodukter for den profesjonelle fotografen, enten du fotograferer i studio eller på location.

298 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Garanti
Studiokit
Bajonettfatning
Blitstype
Maks. effekt
Effektomfang
Maks. ladetid
Min. effekt
Maks. brenntid t0.5
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.