Profoto Umbrella M Diffuser
Profoto Umbrella M Diffuser
Artikkelnummer: 1008275

Profoto Umbrella M Diffuser

Gjør paraplyen din til en softbox, 105 cm

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Forvandle en hvit eller sølv paraply til en softbox
  • Perfekt for paraplyer i studio eller på location
  • Lyset blir mer diffust og mykere

Velg variant

699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Har du problemer med å velge mellom softbox eller paraply? Dette er svaret på dine problemer, få det beste fra begge verdener ved å montere en diffusjonsduk på paraplyen din slik at den har egenskaper som ligner på en softbox. Dette er en populær løsning blant fotografer som fotograferer både i studio og på lokasjon.

Fordeler

  • Forvandle en hvit eller sølv paraply til en softbox
  • Perfekt for paraplyer i studioet eller på location
  • Lyset blir mer diffust og mykere
  • Reduserer lysstyrken med 1,5 blendertrinn
  • Gir økt lysspredning

Slipp løs paraplyens fulle potensial

Maksimer potensialet til paraplyen din ved å montere Profoto Paraply Diffuser over en hvit eller sølv paraply og gjøre hele paraplyen om til noe som ligner en stor softbox, og skaper dermed et mykere og diffust lys. Stoffet vil spre lyset ditt, noe som vil redusere lyset med ca. 1,5 blendertrinn. Selv om diffusjonen tar litt lysstyrke får du fordelen at lyskilden havner nærmere objektet ditt fordi selve diffusjonsskjermen nå blir din lyskilde i stedet for innsiden av paraplyen.

Velg riktig diffusjonsduk til paraplyen din

Profoto Paraply diffuser finnes i flere forskjellige størrelser, du må se på hvilken størrelse du har på din Profoto paraply og velge tilsvarende størrelse på din diffuserduk som du har på paraplyen. Velg mellom størrelsene: S (85 cm), M (105 cm), L (130 cm) eller XL (165 cm) i boksen over, ved siden av knappen der du legger produktet ditt i handlekurven.

Leveres med

  • Profoto Umbrella Diffuser

Paraplyen på bildet er ikke inkludert men kun diffusjonsskjermen er inkludert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.