Kampanje
Profoto B10
Profoto B10
Profoto B10
Profoto B10
Profoto B10
Profoto B10
Profoto B10

Profoto B10

Kompakt studioblits med batteri- og nettdrift, 250 Ws

1040798
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
 • Liten og svært kompakt
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen mens du tar bilder
 • Profoto-appen (smart connectivity)
 • Zoomhode og fullt kompatibel med tilbehør
19 539 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto B10 DealFå 66% rabatt på Profoto Air Remote TTL-blitssender

Kjøp en Profoto B10 (artikel 1040798) og få 66% rabatt på en Profoto TTL Air Remote. Legg Profoto B10 i handlekurven og legg deretter til en valgfri Profoto TTL Air Remote for å få 66 % rabatt på blitssenderen (verdi 2 397,-). Kampanjen gjelder t.o.m. 31/5.
Profoto B10 Air TTL er en liten og kompakt batteriblits på 250Ws som tilsvarer 5 speedlites. Profoto B10 Air TTL er blitsen for deg som tar bilder hjemme, i studio eller på location. Blitsen er så liten at du kan pakke den i ryggsekken eller skuldervesken. Det innebygde LED-lyset med justerbar fargetemperatur fungerer både som innstillingslys og videolys. Blitsen gir deg høy grad av fleksibilitet og takket være det nye batteriet og ladingen kan du lade den mens du fotograferer. 

Fordeler

 • Liten og veldig kompakt
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen mens du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (brukes som videolampe)
 • Profoto App (smart tilkobling)
 • OCF Light Shaper
 • Zoomhode
 • Fullt kompatibel med tilbehør

Batteriblitsen som er liten, men sterk

Profoto B10 Air TTL har en blitsstyrke på 250 Ws, som tilsvarer kraften til 5 speedlites og en blitsstyrke på 10 blendertrinn og lengste ladetid på 2 sekunder. Profoto B10 betydelig mindre enn Profoto B1X, men større enn en Profoto A-serie . Enheten er 17 cm høy og 11 cm i diameter og veier kun 1,5 kg, noe som gjør at den passer i de fleste kameraryggsekker og til og med skuldervesker, noe som gjør den enkel å transportere og tar liten plass. Dimensjonene og vekten kan sammenlignes med et større objektiv.

Lad opp mens du fotograferer

Batteriblitser har mange fordeler men en ulempe er når batteriet går tomt, Profoto B10 har mulighet for at det er mulig å lade batteriet mens du bruker det. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet går tomt hvis du er i nærheten av en stikkontakt. Batteriet er målt til å tåle opptil 400 blink ved full effekt.

Bruk innstillings LED-lyset for video

Innstillingslyset på Profoto B10 Air TTL kan brukes både som innstillingslys og som videolys. Lysstyrken er 2500 lumen, kan dimmes mellom 10-100% og er flimmerfri med en CRI-verdi på 90-96. Du kan endre fargetemperaturen (3000-6500k) på LED-lyset, som lar deg matche fargetemperaturen i rommet. Batterilevetiden for bruk av LED-lyset er opptil 75 minutter ved full effekt.

TTL gir deg muligheter til å ta bilder raskt og enkelt

Profoto B10 Air TTL er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmåling for hver eksponering, noe som letter innstillingen under varierende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL-måling for å få riktig lysstyrke, og deretter bytte til M for å opprettholde en konsistens i lyset. Når noe endres, slå på TTL for en ny lysstyrkemåling og bytt tilbake til M for en jevn lysstyrke.

Ta bilder med raske lukkerhastigheter med High speed sync

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen ved alle mekaniske lukkerhastigheter til kameraet. Dette letter i stor grad fotografering med liten dybdeskarphet i studio, men er også en nødvendighet for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse bevegelser med blitslyset er det en spesiell Freeze-modus som gir deg brennetider ned til 1 / 19'000s ved 2Ws.

OCF lysformer

Profoto har et stort utvalg med lysformere som alle fungerer på B10, hvor Profoto Off Camera Flash Lightshaping-verktøy er en spesiell serie med lysformere utviklet med vekt og smidighet i fokus. Disse er tilpasset B1X, B2 og B10 Batteriblitser og gir deg et veldig mobilt alternativ. OCF-seriens lave vekt og tilpasning til batteridrevne blitser gjør dem imidlertid ikke like holdbare som Profotos standard lysformere. Profoto er kompatibel med resten av Profotos lysformere.

Zoomhode

Profoto B10 Air TLL bruker samme design av blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det mulig å enkelt justere lysspredningen fra blitsen ved å plassere lysformeren lenger frem eller bak på blitshodet. Dette lar deg raskt endre, fokusere, spre og justere lysbildet som kommer fra blitsen, uten at du nødvendigvis må bytte lysformer.

Profoto-appen

Smart connectivity blitskontroll

Profoto, de har utviklet en App (kun for iOS i begynnelsen) for den nye blitsen og for fremtidige produkter. Appen har flere funksjoner, inkludert blitskontroll, som lar deg justere styrken, blitsgrupper og gir deg tilsvarende funksjoner som Airremote TTL gir deg. Dette er bra hvis du for eksempel har montert blitsen i taket eller ønsker å lyse uten sender.

Creative Capture

Har du aldri ønsket å ta en rask matbit og sende den til en kollega, partner eller venn? Creative Capture lar deg bruke blitsen med mobilkameraet ditt. I Creative Capture-modus er det ikke selve blitslyset som brukes, men LED-innstillingslyset. Dette gir deg muligheten til å fotografere og velge fargetemperatur på lyset.

Trådløs oppdatering via Bluetooth

Takket være appen og den innebygde Bluetooth kan du oppdatere Profoto B10 trådløst direkte i appen for å unngå å laste ned fastvare til datamaskinen og koble enheten til med USB (det er fortsatt mulig å oppdatere via USB-kabel). Nå trenger du bare å åpne appen, koble til blitsen og oppdatere.

Utløs blitsen med Air Remote TTL eller Profoto A1

TTL- og HSS-funksjonen i Profoto B10 fungerer sammen med Profoto Air Remote TTL. Radiosenderen er utviklet sammen med de respektive produsentene og er tilgjengelig for flere forskjellige kameramerker. Remote Air TTL er ikke inkludert i blitspakken, men må kjøpes separat, avhengig av kameramerket du bruker. Rekkevidden er opptil 300m og du kan styre 3 forskjellige grupper av blitser direkte fra fjernkontrollen.

Leveres med

 • 1 x Profoto B10 Air TTL med beskyttelsesdeksel
 • 1 x Stativadapter
 • 1 x Li-ion batteri for Profoto B10 Air TTL
 • 1 x Batterilader
 • 1 x Strømkabel til laderen
 • 1 x USB-C-kabel
 • 1 x Profoto B10 veske / etui
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.