Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Profoto B10X
Artikkelnummer: 1054437

Profoto B10X

Kompakt batteridrevet blits for studio og location, 250 Ws

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompakt batteriblits på 250 Ws
 • Lad blitsen mens du tar bilder
 • Kraftig LED-lys med justerbar lysstyrke og fargetemperatur

Velg variant

22 450 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto B10X er en liten og kompakt batteriblits på 250 Ws som tilsvarer fem standard kamerablitser. Profoto B10X er blitsen for deg som tar bilder hjemme, i studio eller på location. Blitsen er så liten at du kan pakke den i ryggsekken eller skuldervesken. Det innebygde LED-lyset med justerbar fargetemperatur fungerer både som innstillingslys og videolys. Blitsen gir deg høy grad av fleksibilitet og takket være nytt batteri og lading kan du lade den mens du fotograferer. Velg mellom Profoto B10X eller B10X Duokit for å komme i gang med blitsfotografering.

Fordeler

 • Liten og veldig kompakt
 • Kraftig LED-innstillingslys - nå 3250 lumen
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen mens du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (brukes som videolampe)
 • Profoto App (smart tilkobling)
 • OCF Light Shaper
 • Zoomhode

Kjøp blitsen løs eller Duo-kit

Du kan velge å kjøpe blitsen løst eller i et Duo-kit som inneholder to blitser med batterier, lader og en ryggsekk (Profoto Core S) slik at du kan transportere blitsene dine trygt og i et pent design. Vesken rommer både blitser, kamera, objektiv og en 15" bærbar PC. Paraplyer og lysstativer kan også festes på sidene av vesken.

Liten og kompakt batteriblits

Profoto B10X har en blitsstyrke på 250 Ws, som tilsvarer kraften til fem speedlites og en blitsstyrke på 10 blendertrinn og en maksimal ladetid på 2 sekunder. Enheten er 17,5 cm høy og 11 cm i diameter og veier kun 1,5 kg, noe som gjør at den passer i de fleste kameraryggsekker og også skuldervesker, noe som gjør den enkel å transportere og tar liten plass. Dimensjonene og vekten kan sammenlignes med et større objektiv.

Lad opp mens du fotograferer

Batteriblink har mange fordeler men en ulempe er når batteriet går tomt, Profoto B10X har mulighet for at det er mulig å lade batteriet mens du bruker det. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at batteriet går tomt hvis du er i nærheten av en stikkontakt. Batteriet er målt til å tåle opptil 400 blink ved full effekt.

Bruk innstillings LED-lys for video

Innstillingslyset på Profoto B10X kan brukes både som innstillingslys og som videolys. Lysstyrken er 3 250 lumen, kan dimmes mellom 10–100 % og er flimmerfri med en CRI-verdi på 90–96. Det er mulig å endre fargetemperaturen (3.000-6.500k) på LED-lyset, noe som gjør at du kan matche fargetemperaturen i rommet. Batterilevetiden for bruk av LED-lyset er opptil 75 minutter ved full effekt.

TTL gir deg muligheter til å ta bilder raskt og enkelt

Profoto B10X er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmåling for hver eksponering, noe som letter innstillingen i skiftende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL-måling for å få riktig lysstyrke, og deretter bytte til M for å opprettholde en konsistens i lyset. Når noe endres, slå på TTL for en ny lysstyrkemåling og bytt tilbake til M for en jevn lysstyrke.

Ta bilder med raske lukkerhastigheter med High speed sync

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen ved alle mekaniske lukkerhastigheter til kameraet. Dette letter i stor grad fotografering med liten dybdeskarphet i studio, men er også en nødvendighet for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse bevegelser med blitslyset er det en spesiell Freeze-modus som gir deg brennetider ned til 1/19 000s ved 2 Ws.

OCF lysformer

Profoto har et stort utvalg med lysformere som alle fungerer på B10, hvor Profoto Off Camera Flash Lightshaping-verktøy er en spesiell serie med lysformere utviklet med vekt og smidighet i fokus. OCF-seriens lave vekt og tilpasning til batteridrevne blitser gjør dem imidlertid ikke like holdbare som Profotos standard lysformere.

Zoomhode

Profoto B10x bruker samme design på blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det mulig å enkelt justere lysspredningen fra blitsen ved å plassere lysformeren lenger frem eller bak på blitshodet. Dette lar deg raskt endre, fokusere, spre og justere lysbildet som kommer fra blitsen, uten at du nødvendigvis må bytte lysformer.

Profoto-appen

Appen har flere funksjoner, inkludert blitskontroll, som lar deg justere styrken, blitsgrupper og gir deg tilsvarende funksjoner som Airremote TTL gir deg. Dette er bra hvis du for eksempel har montert blitsen i taket eller ønsker å lyse uten sender.

Har du aldri ønsket å ta en rask matbit og sende den til en kollega, partner eller venn? Creative Capture lar deg bruke blitsen med mobilkameraet ditt. I Creative Capture-modus er det ikke selve blitslyset som brukes, men LED-innstillingslyset. Dette gir deg muligheten til å fotografere og velge fargetemperatur på lyset.

Takket være appen og den innebygde Bluetooth kan du oppdatere Profoto B10X trådløst direkte i appen for å unngå å laste ned fastvare til datamaskinen og koble enheten til med USB (det er fortsatt mulig å oppdatere via USB-kabel). Nå trenger du bare å åpne appen, koble til blitsen og oppdatere.

Utløs blitsen med Air Remote TTL, Connect eller Profoto A-serien

TTL- og HSS-funksjonen i Profoto B10X fungerer sammen med Profoto Air Remote TTL. Radiosenderen er utviklet sammen med de respektive produsentene og er tilgjengelig for flere forskjellige kameramerker. Remote Air TTL er ikke inkludert i blitspakken, men må kjøpes separat, avhengig av kameramerket du bruker. Rekkevidden er opptil 300 meter og du kan styre tre ulike grupper av blitser direkte fra fjernkontrollen.

Leveres med

Profoto B10X

 • Profoto B10X
 • Beskyttende hette
 • Stativadapter
 • Li-ion batteri Profoto B10
 • Batterilader
 • Strømkabel til laderen
 • USB-A til USB-C-kabel
 • Profoto B10 etui

Profoto B10X Duo Kit

 • 2 x Profoto B10X
 • 2 x Beskyttelseshette
 • 2 x stativadapter
 • 2 x Li-ion batteri Profoto B10
 • 2 x batterilader
 • 2 x Strømkabel til laderen
 • 2 x USB-A til USB-C-kabel
 • Profoto Core-ryggsekk S
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen