Batteriblits B10 Plus

Profoto Batteriblits B10 Plus

1044522
 • 500Ws Bateridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen samtidig som du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (bruk som videolampe)
 • Zoomhode og fullt kompatibel med tilbehør
 • Profoto App (smart connectivit)
 • Stort utvalg av lysformere som alle fungerer på B10 Plus

Velg variant

22 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Batteriblits B10 Plus
Lightstand LS-AC2470
Lysmåler L-308X Flashmate
26 789 NOK
Batteriblits B10 Plus
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
Air Remote TTL-C til Canon
30 180 NOK

Profoto B10 Plus

Profoto B10 Plus er en liten og kompakt batteriblits som tilsvarer 10 stk speedlites. Profoto B10 Plus er blitsen for deg som fotograferer hjemme, i studioeller på location. Blitsen er såpass liten at du kan pakke den ned i ryggsekken eller skuldervesken. Det innebygde LED-lyset med justerbar fargetemperatur fungerer både som innstillingslys og videolys. Blitsen gir deg en høy fleksibilitet, og takket være det nye batteriet og ladingen kan du lade den samtidig som du fotograferer.

Fordeler

 • Kompakt og sterk (500ws)
 • Bruker likt batteri som Profoto B10
 • Praktisk og smidig ryggsekk inkludert
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen samtidig som du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (bruk som videolampe)
 • Profoto App (smart connectivity)
 • OCF lysformere
 • Zoomhode
 • Fullt kompatibel med tilbehør

Kjøp blitsen løst eller som eller Duo kit med to stk Profoto B10 Plus

Du kan velge å kjøpe blisen løst eller i ett Duo kit som inneholder to stk blitser med batterier, lader og en ryggsekk (Profoto Core S) produsert av Profoto for at du ska kunne transportere blitsene dine trygt og i nett utforming. Vesken rommer bådeblitsene, kamera, objektiv og en 15» bærbar datamaskin. Du kan også feste paraplyer og belysningsstativ på veskens side. I denne vesken kan du bære med deg et lite, kompakt liten fotostudio, perfekt for deg som jobber på location.

Liten, ledningsløs batteristudioblits

Profoto B10 Plus har en blitsstyrke på 500Ws, noe som tilsvarer styrken til 10 stk speedlites, og en blittstyrke på 10 blendertrinn og lengste oppladningstid på 2,5 sekunder. Profoto B10 Plus er mindre enn Profoto B1X men større enn en Profoto A1X og Profoto B10. Enheten er 10 cm i diameter og 23,5 cm i diameter og veier kun 1,9 kg. Dette gjør at den passer i de fleste kameraryggsekker og også skuldervesker, noe som gjør den enkel å transportere og tar lite plass.

Lad samtidig som du fotograferer

Batteriblitser har mange fordeler, men en ulempe er når batteriet går tomt. Profoto B10 Plus har muligheten at du kan lade batteriet, akkurat som Profoto B10, mens du bruker den. Dette gjør at du ikke treger å bekymre deg for om batteriet skal gå tomt dersom du er i nærheten av et strømuttak. Batteriet er målt til å kunne opptil 200 blitser på full styrke.

Bruk innstillings-LED-lyset til video

Innstillingslyset på Profoto B10 Plus kan brukes både som innstillingslys og som videolys. Lysstyrken ligger på 2500 lumen, kan dimmes mellom 10-100% og er flimmerfritt med en CRI-verdi på 90-96. Du kan endre fargetemperaturen (3000-6500k) på LED-lyset, noe som gjør at du kan matche fargetemperaturen i rommet. Batteritiden for å bruke LED-lyset er opp til 75 minutter på full styrke.

TTL gir deg muligheter til å fotografere raskt og smidig

Profoto B10er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmåling for hver eksponering, noe som hjelper innstillingen ved skiftende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL-måling for å få rett lysstyrke, og så bytte over til M for å beholde en konsekvens i lyset. Når noe forandres slår du på TTL for en ny lysmåling, og bytter tilbake til M for en konsekvent lysstyrke.

Fotografer med raske lukkertider med High speed sync

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen på samtlige av kameraets mekaniske lukkertider. Dette hjelper godt til ved fotografering med liten dybdeskarphet i studio, men er også nødvendig for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse bevegelser med blitslyset finnes en spesiell Freeze mode som gir deg svært raske brenntider.

OCF lysformere

Profoto har et stort utvalg av lysformere, som alle fungerer på B10 Plus, der Profoto Off Camera Flash Lightshaping tools er en spesiell serie lysformere utviklet med vekt og smidighet i fokus. Disse er tilpasset for B1X, B2 og B10-batteriblitser, og gir deg ett veldig mobilt alternativ. OCF-seriens lave vekt og tilpasning til batteridrevne blitser gjør de ikke like solide som Profotos vanlige lysformere. Profoto B10 Plus er kompatibel med de øvrige lysformerene til Profoto.

Zoomhode

Profoto B10 Plus bruker samme utforming av blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det mulig å justere lysspredningen fra blitsen gjennom å plassere lysformeren lenger foran eller bar på blitshodet. Dette lar deg raskt forandre, fokusere, diffusere og justere lysbildet som kommer fra blitsen, uten at du nødvendigvis må bytte lysformer.

Profoto App

Smart connectivity blixtstyrning

Profoto har produsert en ny App (for nå kun tilgjengelig for iOS) til den nye blitsen og sine fremtidige produkter. I appen finnes flere funksjoner, blant annet blitsstyring, noe som gjør at du kan justere styrken, blitsgrupper og gi deg tilsvarende funksjoner som Airremote TTL gir deg. Dette er bra f.eks. dersom du har montert blitsen i taket eller vil lyssette uten senderen.

Creative Capture

Har du ønsket å ta ett raskt bilde og sende til en kollega, samarbeidspartner eller kompis? Creative Capture gjør at du kan bruke blitsen sammen med mobilkameraet ditt. I Creative Capture-modusen er det ikke selve blitslyset som brukes, med LED-innstillingslyset. Dette gir deg muligheten til å fotografere og velge fargetemperaturen på lyset.Trådlösuppdatering via Bluetooth

Takket være appen og den innebygde Bluetoothen kan du oppdatere Profoto B10 trådløst direkte i appen for å slippe og laste ned firmware til datamaskinen, og plugge inn enheten med USB (du kan fremdeles oppdatere via USB-kabel). Nå trenger du bare åpne appen, koble til blitsen og oppdatere.

Trigg med Profoto Connect, Air Remote TTL eller Profoto A1/A1X

TTLl gg HSS-funksjonen i B10 plus fungerer sammen med Profoto Air Remote TTL, Profoto A1/A1X og Connect. Radiosenderen er utviklet sammen med respektive produsenter og finnes til flere ulike kameramerker. Remote Air TTL eller Connect inngår ikke i blitspakken, men må kjøpes separat, avhengig av hvilket kameramerke du bruker. Rekkevidden er opptil 300m, og du kan kontrollere 3 ulike grupper med blitser direkte fra fjernkontrollen.

Leveres med

Profoto B10 Plus

Profoto B10 Plus Duo Kit

 • 1 x Profoto B10 plus med beskyttelsesdeksel
 • 2 x Profoto B10 plus med beskyttelsesdeksel
 • 1 x Strømkabel for laderen
 • 2 x Strømkabel for laderen
 • 1 x USB-C Kabel
 • 1 x USB-C Kabel

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.