Profoto Clic Gel Blue
Artikkelnummer: 1045648

Profoto Clic Gel Blue

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Bruk fargefiltre for kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med omgivelsene dine
  • Montert med ett enkelt klikk

Velg variant

499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto Clic Gels gir deg muligheten til å endre lyset på din Profoto C1 Plus, A10, A1X og A1. Det er flere kreative farger for å skape vakre og magiske effekter i bildene dine. Profoto Clic gel er tilgjengelig i fargene Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender og Blue samt flere fargekorrigeringsgeler (CTO).

Fordeler

  • Bruk fargefiltre for kreativ fotografering
  • Balanser lyset med omgivelsene
  • Monteres med ett klikk

Lek med farger eller balanser bildene dine

Hvis du alltid vil ha det riktige lyset i forhold til omgivelsene, finnes det også en serie filtre med fargekorrigerende filtre som Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB og Half Plus Green er hovedsakelig for å balansere lyset med omgivende lys - t. eks. lyset fra den gyldne time (skumringslys), levende lys, den blå timen eller lyset fra lysrør.

Monteres med ett klikk

Clic Gels klikker av og på med blitsens kraftige magnetiske tilbehørsfeste. Du kan bruke fargefiltrene sammen og kombinere flere farger og mikse akkurat som du vil. Profoto Click kan også kombineres med andre lysdannere, noe som gir mange kreative muligheter.

Leveres med

  • Profoto Clic Gel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen