Clic Gel Full CTO

Profoto Clic Gel Full CTO

1045649
  • Bruk fargefilter til kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med omgivelsene
  • Monteres med ett eneste klikk

Velg variant

540 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Farg lyset med ett klikk!

Profoto Clic Gels gir deg mulighet til å forandre lyset  på din Profoto C1 plus, A1X og A1. Det finnes en rekke kreative farger for å skape vakre og magiske effekter i bildene dine. Profoto Clic finnes i fargene Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender og Blue.

Fordeler

  • Bruk fargefilter til kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med det eksisterende
  • Monteres med et klikk

Lek med farge eller balanser bildene dine

Dersom du alltid ønsker korrekt lys i forhold til omgivelsene dine finnes det en serie filter med fargekorrigerende filter som Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB og Half Plus Green er for å balansere lyset med omgivende lys - f.eks. lyset fra golden hour (skumringslys), levende lys, den blå timen eller lyset fra lysrør. 

Monter med ett klikk

Clic Gels klikkes på og av med blitsens kraftige magnetiske tilbehørsfeste. Du kan bruke fargefilterene sammen, og kombinere flere farger og blande akkurat som du vil. Profoto Click kan også kombineres med andre lysformere, noe som gir mange kreative muligheter.

Leveres med

  • Profoto Clic Gel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.