Kampanje
Profoto Clic Gel Quarter CTO
Artikkelnummer: 1045655

Profoto Clic Gel Quarter CTO

Lyse oransje fargefilter for Profoto A10, A1X, A1 og C1 Plus

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Bruk fargefiltre for kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med omgivelsene dine
  • Montert med ett enkelt klikk

Velg variant

499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Profoto Clic Deals

Få en valgfri Gel eller Grid på kjøpet

Kjøp Profoto Clic gel eller gitter og få en valgfri Clic gel eller grep på kjøpet (verdi 499 kroner). Du finner hvilken Clic gel eller grid du kan velge mellom via lenken "Les mer" nedenfor. Kampanjen varer t.o.m. 31/8 2022. Vi tar forbehold om skrivefeil, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto Clic Gels gir deg muligheten til å endre lyset på din Profoto C1 Plus, A10, A1X og A1. Det er flere kreative farger for å skape vakre og magiske effekter i bildene dine. Profoto Clic gel er tilgjengelig i fargene Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender og Blue samt flere fargekorrigeringsgeler (CTO).

Fordeler

  • Bruk fargefiltre for kreativ fotografering
  • Balanser lyset med omgivelsene
  • Monteres med ett klikk

Lek med farger eller balanser bildene dine

Hvis du alltid vil ha det riktige lyset i forhold til omgivelsene, finnes det også en serie filtre med fargekorrigerende filtre som Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB og Half Plus Green er hovedsakelig for å balansere lyset med omgivende lys - t. eks. lyset fra den gyldne time (skumringslys), levende lys, den blå timen eller lyset fra lysrør.

Monteres med ett klikk

Clic Gels klikker av og på med blitsens kraftige magnetiske tilbehørsfeste. Du kan bruke fargefiltrene sammen og kombinere flere farger og mikse akkurat som du vil. Profoto Click kan også kombineres med andre lysdannere, noe som gir mange kreative muligheter.

Leveres med

  • Profoto Clic Gel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.