Clic Gel Quarter CTO

Profoto Clic Gel Quarter CTO

1045655
  • Bruk fargefilter til kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med omgivelsene
  • Monteres med ett eneste klikk

Velg variant

525 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Farg lyset med ett klikk!

Profoto Clic Gels gir deg mulighet til å forandre lyset  på din Profoto C1 plus, A1X og A1. Det finnes en rekke kreative farger for å skape vakre og magiske effekter i bildene dine. Profoto Clic finnes i fargene Rose Pink, Peacock Blue, Yellow, Scarlett, Jade, Light Lavender og Blue.

Fordeler

  • Bruk fargefilter til kreativ fotografering
  • Balanser lyset ditt med det eksisterende
  • Monteres med et klikk

Lek med farge eller balanser bildene dine

Dersom du alltid ønsker korrekt lys i forhold til omgivelsene dine finnes det en serie filter med fargekorrigerende filter som Full CTO, Half CTO, Quarter CTO, Quarter CTB og Half Plus Green er for å balansere lyset med omgivende lys - f.eks. lyset fra golden hour (skumringslys), levende lys, den blå timen eller lyset fra lysrør. 

Monter med ett klikk

Clic Gels klikkes på og av med blitsens kraftige magnetiske tilbehørsfeste. Du kan bruke fargefilterene sammen, og kombinere flere farger og blande akkurat som du vil. Profoto Click kan også kombineres med andre lysformere, noe som gir mange kreative muligheter.

Leveres med

  • Profoto Clic Gel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.