Profoto Connect Nikon

Profoto Connect Nikon

1043721
 • Sender uten knapper tilpasset for alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre modus: Auto, manuelt eller off
 • Innebygd batteri som lades med USB-C
 • Liten sender uten knapper tilpasset for alle Profotos AirTTL-blitser
 • Smart tilkobling via Profoto-appen
 • Liten, lett og praktisk

Velg varemerke

2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Enkel blitsfotografering med Profoto Connect

Gjør blitsfotografering enklere med Profoto Connect. Profoto Connect er en blitssender som har fått et helt nytt design og ny utforming. Det nye designt og funksjonene innebærer at Profoto har utviklet en sender uten noen innstillingsknapper, addert USB-lading istedet for AAA-batterier og gjort den mindre, alt av samme grunn - enkelhet!

Fordeler

 • Sender uten knapper, tilpasset for alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre moduser: Auto, manuell eller off
 • Liten, lett og smidig
 • Smart tilkobling via Profoto-appen (kan brukes med iPhone 7 eller nyere)
 • Innebygd batteri som lades med USB-C

Liten sender med stort potensial

Senderen har tre moduser, og det er auto, manuell eller off. At senderen har tre enkel moduser betyr ikke at den er mindre avansert, den har tilsvarende funksjoner som de tidligere AirTTL-senderene som TTL og High Speed Sync. Det er ikke bare knappene som er borte, også designet og størrelsen er forandret. Senderen har blitt betydelig mindre enn de andre senderene i Profotos sortiment. Dette er perfekt for deg som vil fotografere raskt, enkelt og smidig. Takket være senderens størrelse kan du skape en svært kompakt foto- og blitsutrustning med tanke på de nye, kompakte speilløse systemkameraene og f.eks. Profoto B10. Senderen fungerer også med alle Profotos større AirTTL-blitser som D1, D2, B1, B1X, Pro-10 osv.

Fotografer med auto, manuellt eller kombiner for best resultat

Auto

Når du fotograferer med auto beregnes blitsstyrken automatisk for at du skal få den beste eksponeringen, noe som er perfekt når du vil jobbe raskt og fokusere på å skape istedet for innstillingene. Monter blitssenderen i kameraets blitssko, vri senderen til automodus for å starte den og du er klar for å fotografere. Blitsen tar hensyn til det som kan endre seg mens du fotograferer, og tilpasser blitsstyrken deretter, som f.eks. at modellen flytter seg eller at solen går bak en sky. Senderen merker automatisk om du bruker raske lukkertider, og bytter da til High Speed Sync når det behøves, noe som gjør at du ikke får merkelige bilder fordi du har glemt å bytte modus. Blitsen løser dette for deg (dersom ikke kameraet ditt må stilles inn for det).

Manuellt

Kontroller lyset akkurat som du vil ha det ved, og styr selv blitsstyrken på selve blitsen for å få kontroll over lyset. Få et resultat der blitslyset alltid er det samme, uansett om lyset skulle endre seg, noe som kan være passende for produktfotografering i studiomiljø.

Kombiner auto og manuellt

La automatikken måle, og still inn blitsstyrken for å få perfekt eksponering, og vri siden senderen til manuell modus for å låse blitsstyrken for å få nøyaktig samme blitsstyrke i bildene dine, uten at du må prøve deg frem til den perfekte eksponeringen. Det beste av to verdener!

Koble senderen til Profo-appen (for iPhone 7 og nyere)

Senderen er ikke bare en radiosender, den har også innebygd Bluetooth akkurat som Profoto B10. Dette gjør at du kan kontrollere blitsstyrken enten fra kameraets blitskompensasjon eller fra appen for å justere blitsstyrken. Du kan også oppdatere senderen trådløst via appen for at du alltid skal ha den nyeste programvaren. Oppdag enkeltheten med Profoto Connect. 

Leveres med

 • Profoto Connect
 • Beskyttelsesfutteral
 • USB-A til USB-C Kabel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.