Kompaktaggregat D2 1000 AirTTL

Profoto Kompaktaggregat D2 1000 AirTTL

1028291
 • TTL og High Speed Sync sammen med Air Remote TTL
 • Ekstremt korte brenntider for å fryse bevegelse i bildene
 • Burst-modus på 20 blits per sekund
 • Et enormt utvalg av lysformere
 • Konstruert med Profotos kompakte og velavveide format
26 145 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kompaktaggregat D2 1000 AirTTL
Production Manager 40 V2.0
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
36 325 NOK
Kompaktaggregat D2 1000 AirTTL
Air Remote TTL-C til Canon
Softbox RFi 1x4'
32 685 NOK

Rask og kraftig studioblits med både TTL og HSS

I Profoto D2 ligger fokus på hastigheten, å kunne fryse ting som beveger seg, vann som skvetter og peroner som beveger ser raskere enn de fleste av oss. Hele tiden med maksimal skarphet - 20 ganger pr. sekund.

Fordeler

 • TTL-måling til Canon og Nikon sammen med Air Remote TTL-C/-N
 • HighSpeedSync til Canon og Nikon sammen med Air Remote TTL-C/-N
 • Korte brennetider, ned til 1/63 000s (D2 500) respektive 1/50 000s (D2 1000)
 • Korte ladetider, 0,03s-0,6s (D2 500) respektive 1,2s (D2 1000).
 • Burst-modus med 20 blink pr. sekund

Hastighet

Profoto D2 er designet med hastighet i fokus, å kunne fryse motiver på en helt ny måte. Sammen med moderne TTL- og HSS-funksjon, brukervennlig design og mye kraft.

Ved hjelp av HighSpeedSync (HSS) ned til 1/8000s for å matche de raskeste kameraene på markedet og en brennetid helt ned til 1/63 000s (1/50 000s for D2 1000) unngår du bevegelsesuskarphet som lett kan oppstå ved lengre brennetider og motiver i bevegelse. Kombiner dette med serieopptak på inntil 20 blink pr. sekund for å fryse alle bevegeler over en kortere periode.

Hastigheten fra HSS gjør det mulig å fotografere med stor blender og liten dybdeskarphet, både i studio og med blandet lys. Oppladingstiden på 0,03-0,6s (0,03-1,2s for D2 1000) sikrer at det blitsen er ladet opp til hver eksponering. Profoto Air Remote TTL-C / TTL-N (ikke inkludert) gir tilgang til TTL-måling via kameraet, så det går raskere å stille inn lysstyrken. TTL kan også bruke til veldig rask lysmåling for siden å stille om til Manuell via Air Remote TTL for maksimal konsistens og kreativitet. Ved bruk av Air Remote fungerer ikke TTL og HSS, men de andre egenskapene for hurtiget er bevart.

Kraft

Med kraften i D2 er det en fryd å bruke riktig store lysformere, også i situasjoner med blandingslys der det tilgengelige lyset er sterkt. Å kunne sende lys over avstander, og belyse store motiver gir ekstra store muligheter. For slik bruk passer D2 1000 best.

Design

D2 bygger en allerede etablert design fra Profoto. Et enormt stort tilbud av lysformere, over 120 ulike, finnes tilgengelig. Kontrollene er enkle og tidløse, displayer store og tydelige. Blitsen er konstruert med Profotos kompakte og nøye utformete format. For transport finnes Bag XS og Bag S Plus for ett, hhv to blitshoder med plass til kabler og sener. Blitsrør og innstillingslampe er beskyttet bak en frostet glasskive for enkel transport og håndtering. Strømkablene er myke for å være lettere å håndtere, særlig i kulden.

Tilkopling

Air Remote TTL-C/-N selges separat for Canon og Nikon og gjør det mulig å bruke TTL og HSS. Profoto Air Remote kan brukes med andre kameramerker, men gir da ikke TTL og HSS.

D2 drives med nettstrøm på 120-230V så D2 kan brukes over hele verden. En 3,5mm mini-jack for alternative triggerløseinger er innebygd.

Leveres med:

 • 1 x D2 1000
 • Strømledning
 • Veske (Bag XS)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.