Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Profoto Connect-N for Nikon
Artikkelnummer: 1043721

Profoto Connect-N for Nikon

Kompakt blitssender til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Sender uten knapper tilpasset alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre moduser: Automatisk, manuell eller av
 • Innebygd batteri ladet med USB-C
2 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Enkel blitsfotografering med Profoto Connect

Gjør blitsfotografering enklere med Profoto Connect. Profoto Connect er en blitssender som har fått et helt nytt design og ny utforming. Det nye designt og funksjonene innebærer at Profoto har utviklet en sender uten noen innstillingsknapper, addert USB-lading istedet for AAA-batterier og gjort den mindre, alt av samme grunn - enkelhet!

Fordeler

 • Sender uten knapper, tilpasset for alle Profotos AirTTL-blitser
 • Tre moduser: Auto, manuell eller off
 • Liten, lett og smidig
 • Smart tilkobling via Profoto-appen (kan brukes med iPhone 7 eller nyere)
 • Innebygd batteri som lades med USB-C

Liten sender med stort potensial

Senderen har tre moduser, og det er auto, manuell eller off. At senderen har tre enkel moduser betyr ikke at den er mindre avansert, den har tilsvarende funksjoner som de tidligere AirTTL-senderene som TTL og High Speed Sync. Det er ikke bare knappene som er borte, også designet og størrelsen er forandret. Senderen har blitt betydelig mindre enn de andre senderene i Profotos sortiment. Dette er perfekt for deg som vil fotografere raskt, enkelt og smidig. Takket være senderens størrelse kan du skape en svært kompakt foto- og blitsutrustning med tanke på de nye, kompakte speilløse systemkameraene og f.eks. Profoto B10. Senderen fungerer også med alle Profotos større AirTTL-blitser som D1, D2, B1, B1X, Pro-10 osv.

Fotografer med auto, manuellt eller kombiner for best resultat

Auto

Når du fotograferer med auto beregnes blitsstyrken automatisk for at du skal få den beste eksponeringen, noe som er perfekt når du vil jobbe raskt og fokusere på å skape istedet for innstillingene. Monter blitssenderen i kameraets blitssko, vri senderen til automodus for å starte den og du er klar for å fotografere. Blitsen tar hensyn til det som kan endre seg mens du fotograferer, og tilpasser blitsstyrken deretter, som f.eks. at modellen flytter seg eller at solen går bak en sky. Senderen merker automatisk om du bruker raske lukkertider, og bytter da til High Speed Sync når det behøves, noe som gjør at du ikke får merkelige bilder fordi du har glemt å bytte modus. Blitsen løser dette for deg (dersom ikke kameraet ditt må stilles inn for det).

Manuellt

Kontroller lyset akkurat som du vil ha det ved, og styr selv blitsstyrken på selve blitsen for å få kontroll over lyset. Få et resultat der blitslyset alltid er det samme, uansett om lyset skulle endre seg, noe som kan være passende for produktfotografering i studiomiljø.

Kombiner auto og manuellt

La automatikken måle, og still inn blitsstyrken for å få perfekt eksponering, og vri siden senderen til manuell modus for å låse blitsstyrken for å få nøyaktig samme blitsstyrke i bildene dine, uten at du må prøve deg frem til den perfekte eksponeringen. Det beste av to verdener!

Koble senderen til Profo-appen (for iPhone 7 og nyere)

Senderen er ikke bare en radiosender, den har også innebygd Bluetooth akkurat som Profoto B10. Dette gjør at du kan kontrollere blitsstyrken enten fra kameraets blitskompensasjon eller fra appen for å justere blitsstyrken. Du kan også oppdatere senderen trådløst via appen for at du alltid skal ha den nyeste programvaren. Oppdag enkeltheten med Profoto Connect. 

Leveres med

 • Profoto Connect
 • Beskyttelsesfutteral
 • USB-A til USB-C Kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen