Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL
Profoto D2 1000 AirTTL

Profoto D2 1000 AirTTL

Kompaktaggregat D2 1000 AirTTL

1028291
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • TTL- og High Speed Sync sammen med Air Remote TTL
 • Ekstremt korte brenntider for å fryse bevegelse i bildet
 • Burst-modus med 20 blink per sekund
 • Et stort utvalg av lysformere
 • Konstruert med Profotos kompakte og balanserte format

Velg variant

27 929 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Rask og kraftig studioblits med både TTL og HSS. I Profoto D2 er det fokus på fart, det å kunne fryse ting som flyr, vannsprut og folk som beveger seg i atletisk hastighet. Hele tiden med krystallklar skarphet - 20 ganger i sekundet . Du kan velge å kjøpe blitsen separat eller i et Duo-kit.

Fordeler

 • TTL-måling sammen med Air Remote TTL
 • HighSpeedSync med Air Remote TTL
 • Korte brenntider, ned til 1 / 50 000 s
 • Korte ladetider, 0,03–1,2 s
 • Burst-modus med 20 blink per sekund

Kjøp blitsen løs eller Duo-kitet

Du kan velge å kjøpe blitsen separat eller i et Duo-kit som inneholder to blitser.

Designet med fart i fokus

Med lommelykten sin kan Profoto D2 fryse motiver på en helt ny måte. Sammen med moderne TTL- og HSS-funksjon, brukervennlig design og mye kraft. Med hjelp av High Speed Sync (HSS) ned til 1/8 000s for å matche de raskeste kameraene på markedet og en brenntid helt ned til 1/50 000s, bevegelsesuskarphet som lett oppstår med lengre brenntid og bevegelige motiver unngås. Kombiner med serieopptak med 20 blink i sekundet for å få tid til å fryse alle bevegelser i kortere tid.

Hastigheten fra HSS gjør det mulig å fotografere med stor blenderåpning og liten dybdeskarphet, både i studio og med blandet lys. Ladetiden på 0,03–1,2s sørger for at det er kraft i blitsen ved hver eksponering. Profoto Air Remote TTL (ikke inkludert) gir tilgang til TTL-måling via kameraet, slik at innstillingstiden kan reduseres. TTL gir en veldig rask arbeidsflyt der lyset og situasjonen kan variere mye og tiden for å justere blitsstyrken for hvert bilde er knapp. TTL kan også brukes til en veldig rask lysmåling, og deretter byttes til Manuell via Air Remote TTL for maksimal konsistens og kreativitet. Ved bruk av den tradisjonelle Air Remote fungerer ikke TTL og HSS, men D2s andre raske funksjoner består.

Kraftig studioblits på 1000 Ws

Med kraften til D2 er det en fryd å bruke virkelig store lysformere, selv i situasjoner med blandet lys hvor det eksisterende lyset er sterkt. Å kunne sende lyset langt og belyse store motiver gir det også store muligheter.

Designet for å vare lenge

D2 er basert på et allerede etablert design fra Profoto. Et stort utvalg av lysformere, over 120 stykker, er tilgjengelig. Kontrollene er enkle og tidløse, viser store og tydelige. Blitsen er designet med Profotos kompakte og velbalanserte format. Blitsrør og justeringslampe er beskyttet bak en frostet glassplate for enkel transport og håndtering. Strømkablene er myke for enklere håndtering, spesielt under kalde forhold.

Ikke glem å kjøpe til blitssendere og stativ

Air Remote TTL selges separat (se egnet tilbehør) og muliggjør bruk av TTL og HSS. Profot Air Remote kan brukes til andre kameramerker, men tillater ikke TTL og HSS. Profoto D2 drives av likestrøm fra en veggkontakt på 120-230V. En 3,5 mm telekommunikasjonsforbindelse er tilgjengelig for alternative triggerløsninger. Ikke glem å kjøpe et lysstativ til blitsen.

Leveres med

Profoto D2 1000 Air TTL

 • Profoto D2 1000 Air TTL
 • Strømkabel
 • USB-kabel 2.0 Type A til Micro B
 • Veske (Bag XS)

D2 Duo Kit 1000/1000 AirTTL

 • 2 x Profoto D2 1000 Air TTL
 • 2 x strømkabel
 • USB-kabel 2.0 Type A til Micro B
 • Veske (Bag S Plus)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.