Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL
Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL
Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL
Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL
Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL
Artikkelnummer: 1028295

Profoto D2 Duo Kit 500/500 AirTTL

Blitspakke D2 Duo kit 500/500

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • TTL- og High Speed Sync sammen med Air Remote TTL
 • Ekstremt korte brenntider for å fryse bevegelse i bildet
 • Burst-modus med 20 blink per sekund

Velg variant

47 000 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Rask og kraftig studioblits med både TTL og HSS. I Profoto D2 er det fokus på fart, det å kunne fryse ting som flyr, vannsprut og folk som beveger seg i atletisk hastighet. Hele tiden med krystallklar skarphet - 20 ganger i sekundet.

Fordeler

 • Studioblits med TTL og høyhastighetssynkronisering
 • Korte brenntider - ned til 1/63 000s
 • Korte ladetider - 0,03s - 0,6s
 • Burst-modus med 20 blink per sekund

Kjøp blitsen løs eller Duo-kitet

Du kan velge å kjøpe blitsen separat eller i et Duo-kit som inneholder to blitser.

Designet med fart i fokus

Profoto D2 er designet med fart i fokus, for å kunne fryse motiver på en helt ny måte. Sammen med moderne TTL- og HSS-funksjon, brukervennlig design og mye kraft. Ved å bruke High Speed Sync (HSS) ned til 1/8 000s for å matche de raskeste kameraene på markedet og en brenntid ned til 1/63 000 deler av et sekund, bevegelsesuskarphet som lett oppstår under lengre brenntid og bevegelse er unngått motiv. Kombiner med serieopptak med 20 blink i sekundet for å få tid til å fryse alle bevegelser i kortere tid.

Hastigheten fra HSS gjør det mulig å fotografere med stor blenderåpning og liten dybdeskarphet, både i studio og med blandet lys. Ladetiden på 0,03–0,6s sørger for at det er kraft i blitsen ved hver eksponering.

Profoto Air Remote TTL (ikke inkludert) gir tilgang til TTL-måling via kameraet, slik at innstillingstiden kan reduseres. TTL gir en veldig rask arbeidsflyt der lyset og situasjonen kan variere mye og tiden for å justere blitsstyrken for hvert bilde er knapp. TTL kan også brukes til en veldig rask lysmåling, for deretter å byttes til Manuell via Air Remote TTL for maksimal konsistens og kreativitet. Ved bruk av tradisjonell Air Remote fungerer ikke TTL og HSS, men D2s andre raske funksjoner består.

Kraftig studioblits på 500 Ws

Med kraften til D2 er det en fryd å bruke virkelig store lysformere, selv i situasjoner med blandet lys hvor det eksisterende lyset er sterkt. Å kunne sende lyset langt og belyse store motiver gir det også store muligheter. For denne bruken er D2 1000Ws best egnet.

Designet for å vare lenge

D2 er basert på et allerede etablert design fra Profoto. Et stort utvalg av lysformere, over 120 stykker, er tilgjengelig. Kontrollene er enkle og tidløse, viser store og tydelige. Blitsen er designet med Profotos kompakte og velbalanserte format. Blitsrør og justeringslampe er beskyttet bak en frostet glassplate for enkel transport og håndtering. Strømkablene er myke for enklere håndtering, spesielt under kalde forhold.

Ikke glem å kjøpe til blitssendere og stativ

Air Remote TTL selges separat (se egnet tilbehør) og muliggjør bruk av TTL og HSS. Profoto Air Remote kan brukes til andre kameramerker, men tillater ikke TTL og HSS. Profoto D2 drives av likestrøm fra en veggkontakt på 120-230V. En 3,5 mm telekommunikasjonsforbindelse er tilgjengelig for alternative triggerløsninger. Ikke glem å kjøpe et lysstativ til blitsen.

Leveres med

Profoto D2 500 Air TTL

 • Profoto D2 500 Air TTL
 • Strømkabel
 • USB-kabel 2.0 Type A til Micro B
 • Veske (Bag XS)

D2 Duo Kit 500/500 AirTTL

 • 2 x Profoto D2 500 Air TTL
 • 2 x strømkabel
 • USB-kabel 2.0 Type A til Micro B
 • Veske (Bag S Plus)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen