Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Profoto D2 Studio kit
Artikkelnummer: 1052648

Profoto D2 Studio kit

Studiopakke X-large – blitspakke for større studioer

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Studioblitser med 1000-, TTL- og High speed sync
 • Ferdig pakke med blits, stativ på hjul, lysformer og adapter
 • Kjøp en sender for å være klar til å ta bilder
67 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto D2-pakken fokuserer på hastighet, kvalitet og utholdenhet. Profoto D2 har lynraske brennetider og ekstremt nøyaktig fargegjengivelse. Bruk denne studiopakken med 1000 Ws-blitser, kraftige hjulstativ og to store lysformere for å produsere produktbilder, ta magiske portretter eller lage scener. Pakken er en veldig god grunnpillar i studioet ditt, alt du trenger å gjøre er å kjøpe en blitssender som passer ditt kameramerke og en bakgrunn for ditt formål!

Fordeler

 • Kraftige studioblitser montert på stabile lysstativer med hjul
 • TTL-måling sammen med Air Remote TTL
 • HighSpeedSync med Air Remote TTL
 • Korte brenntider, ned til 1/50 000s
 • Korte ladetider
 • Burst-modus med 20 blink per sekund

Hastighet

Profoto D2 er designet med fart i fokus, for å kunne fryse motiver på en helt ny måte. Sammen med moderne TTL- og HSS-funksjon, brukervennlig design og mye kraft.
Ved å bruke HighSpeedSync (HSS) ned til 1/8000 "for å matche de raskeste kameraene på markedet og en brenntid ned til 1 / 63'000 deler av et sekund (1 / 50'000" for D2 1000) unngår du bevegelsesuskarphet så enkelt oppstår med lengre brenntid og motiver i bevegelse. Kombiner med serieopptak med 20 blink i sekundet for å få tid til å fryse alle bevegelser i kortere tid.

Hastigheten fra HSS gjør det mulig å fotografere med stor blenderåpning og liten dybdeskarphet, både i studio og med blandet lys. Ladetiden på 0,03 sek - 0,6 sek (0,03 sek - 1,2 sek for D2 1000) sørger for at det er kraft i blitsen ved hver eksponering. Profoto Air Remote TTL-C / TTL-N (ikke inkludert) gir tilgang til TTL-måling via kameraet, slik at innstillingstiden kan reduseres. TTL gir en veldig rask arbeidsflyt der lyset og situasjonen kan variere mye og tiden for å justere blitsstyrken for hvert bilde er knapp. TTL kan også brukes til en veldig rask lysmåling, for deretter å byttes til Manuell via Air Remote TTL for maksimal konsistens og kreativitet.
Ved bruk av Air Remote fungerer ikke TTL og HSS, men D2s andre raske funksjoner består.

Kraft

Med kraften til D2 er det en fryd å bruke virkelig store lysdannere, selv i situasjoner med blandet lys hvor det eksisterende lyset er sterkt. Å kunne sende lyset langt og belyse store motiver gir det også store muligheter. For denne bruken er D2 1000Ws best egnet.

Design

D2 er basert på et allerede etablert design fra Profoto. Et stort utvalg av lysformere, over 120 stykker, er tilgjengelig. Kontrollene er enkle og tidløse, viser store og tydelige. Blitsen er designet med Profotos kompakte og velbalanserte format. For transport finnes Bag XS og Bag S Plus for ett eller to blitzhoder med plass til kabler og sendere. Blitsrør og justeringslampe er beskyttet bak en frostet glassplate for enkel transport og håndtering. Strømkablene er myke for enklere håndtering, spesielt under kalde forhold.

Forbindelse

Air Remote TTL selges separat og muliggjør bruk av TTL og HSS. Profot Air Remote kan brukes til andre kameramerker, men tillater ikke TTL og HSS.
D2 drives av likestrøm fra veggen ved 120-230V slik at D2 kan brukes over hele verden. En 3,5 mm tele for alternative triggerløsninger er innebygd.

Leveres med:

 • 2x Profoto studioblits D2 1000 Ws
 • 2 x strømledning
 • Veske (Bag S Plus)
 • Profoto RFi 2x3" Softbox
 • Profoto RFI 120cm 4" Octabox
 • 2 x Profoto Speedring adapter for Softbox / Octabox
 • Manfrotto lysstativ 007CSU
 • 2 x Manfrotto hjulsett (3-pakning)
 • 4 x Phottix Sandbag Stay-Put II Large
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen