OCF color gel starter kit

Profoto OCF color gel starter kit

1025394
1 100 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Profoto OCF Color Gel Starter Kit
Dette kittet inneholder 10 gelatinfiltre samt holder med feste, så du raskt og enkelt kan bytte filter. Filtrene er ferdigskåret for å passe Profotos blitslamper og er veldig lette å montere.

Kan kun brukes med Profotos LED-blitser.

Leveres med:

  • 1 stk OCF Grid&GelHolder
  • 2 fester
  • Veske
  • Etui til filtrene
  • 10 gelatinfiltre i fargene Full CTO, 1/2 CTO, 1/4 CTO, 1/4 CTB, 1/2 Plus Green, Rose Pink, Light Lavender, Just Blue, Peacock Blue, Yellow

 

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.