Profoto OCF Softbox 1x3'
Artikkelnummer: 1017641

Profoto OCF Softbox 1x3'

Softbox OCF, 30x90 cm

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innfelt front for enklere kontroll av lyset
  • Doble lag med diffusjon
  • Fargekodede stenger for enkel montering

Velg variant

2 524 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto OCF Softbox er skreddersydd for å være rask og enkel for fotografering på location. Som mange andre softboxer skaper OCF Softbox et mykt og flatterende lys. Softboksen er laget av et lett unikt materiale, som gjør softboxen enkel å brette ut og slå sammen og med lav vekt. Legg så til at de har påsydde diffusorer, patentsøkte speedringer og fargekodede stenger. Kom i gang og lag mykt lys med Profoto OCF Softbox.

Fordeler

  • Skaper et mykt og flatterende lys
  • Fargekodede stenger og påsydde diffusorer for raskere og enklere montering og demontering
  • Kompakt og lett softbox for plassering
  • Laget med høykvalitets stoff
  • Kan brukes med raster for mer presis lysforming

Leveres med

  • Profoto OCF Softbox

Godt å vite! Profoto Speedring OCF er nødvendig for å montere Profoto OCF Softboxer (selges separat, se passende tilbehør). OCF-lysformere anbefales kun for bruk med Profotos batteriblitser med LED-innstillingslys. Ikke bruk med standard lampehoder eller kompaktblitser på grunn av høy varmeutvikling.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.