Profoto RFi Softbox 3' Octa
Artikkelnummer: 1000801

Profoto RFi Softbox 3' Octa

Softbox RFi Octa 90 cm

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innfelt front for enklere kontroll av lyset
 • Doble lag med diffusjon
 • Fargekodede stenger for enkel montering

Velg variant

3 499 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto RFi Softbox Octa gir deg en høykvalitets åttekantet lysformer. Softboksen er laget av et sterkt materiale med både forsterkede hjørner og sømmer - for å tåle slitasje som oppstår ved daglig bruk. Softboksen gir deg en større lyskilde og et mye mykere lys – det perfekte verktøyet for å forme lyset ditt.

Fordeler

 • Slitesterk softbox tilgjengelig i flere forskjellige størrelser
 • Innfelt frontstoff gir større kontroll over kantlyset
 • Dypere form for større kontroll og lysretning
 • Fargekodede stenger og borrelås
 • Raster kan kjøpes

Softbox med innfelt front - RFi

Softboksen har en sølvfarget innside med en innvendig diffusjonsduk og en ytre diffusjonsduk som monteres 6 cm inn i softboxen (Recessed Front - Improved = RFi). Dette gir deg et lettstyrt kantlys og en annen stor fordel er at det innfelte frontstoffet ikke blir skittent når du legger softboxen på bakken.

Ikke glem å kjøpe for speedringer og tilbehør

Når du kjøper din Profoto RFi Softbox Octa, må du også kjøpe en Profoto RFi Speedring for å kunne montere og bruke softboxen på blitsen. Profoto RFi Speedring gir deg Profotos unike gummiklemmesystem for raskt å kunne montere lysformeren din. Du kan også kjøpe et mykt raster for maksimal kontroll av lyset ditt, se passende tilbehør.

Leveres med

 • Profoto RFi Softbox Octa
 • Inner- og ytterduk
 • Etui (merket med størrelsen på lysformeren)

MERK
Speed ring adapter er ikke inkludert. For å montere Octabox på din profoto-blits trenger du denne speedringadapteren. Det finnes flere adaptere som passer til denne softboxen hvis du for eksempel eier en blits med Elinchrom eller Bowen bajonett.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.