Profoto RFi Softbox 3x4'
Artikkelnummer: 1000793

Profoto RFi Softbox 3x4'

Softbox RFi 90x120cm

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Innfelt front for enklere kontroll av lyset
  • Doble lag med diffusjon
  • Fargekodede stenger for enkel montering

Velg variant

4 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto RFi Softbox gir deg en rektangulær lysformer av høy kvalitet. Softboksen er laget av et sterkt materiale med både forsterkede hjørner og sømmer - for å tåle slitasje som oppstår ved daglig bruk. Softboksen gir deg en større lyskilde og et mye mykere lys – det perfekte verktøyet for å forme lyset ditt.

Fordeler

  • Slitesterk softbox tilgjengelig i flere forskjellige størrelser
  • Dypere form og innfelt stoff foran
  • Fargekodede stenger og borrelås
  • Raster og Flat Front Diffuser kan kjøpes

Softbox med innfelt front - RFi

Softboksen har en sølvfarget innside med en innvendig diffusjonsklut og en ytre diffusjonsklut som monteres 6 cm inn i softboxen (Recessed Front - Improved = RFi). Dette gir deg et lettstyrt kantlys og en annen stor fordel er at det innfelte frontstoffet ikke blir skittent når du legger softboxen på bakken.

Ikke glem å kjøpe for speedringer og tilbehør

Når du kjøper din Profoto RFi Softbox, må du også kjøpe en Profoto RFi Speedring for å kunne montere og bruke softboxen på blitsen. Profoto RFi Speedring gir deg Profotos unike gummiklemmesystem for raskt å kunne montere lysformeren din.

Du kan også kjøpe et mykt raster for maksimal kontroll over lyset ditt og en Profoto Flat Front diffuser for enda mer spredning og diffust lys.

Leveres med

  • Profoto RFi Softbox
  • Inner- og ytterduk
  • Etui (merket med størrelsen på lysformeren)

MERK

Speedring er ikke inkludert, denne må du kjøpe for å kunne bruke produkter, se passende tilbehør.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.