Softbox RFi 3' Octa

Profoto Softbox RFi 3' Octa

1000801
2 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Profoto RFi Softbox kombinerer høy kvalitet med lave priser. Designet i et kraftig, høykvalitativt materiale med forsterkede hjøerner og sømmer, sølvfarget innside, 6cm recessed front (RF) samt løstagbar inner- og ytterduk. Det gir deg et jevnt, kraftig lys, lettkontrollert kantlys og muligheter til og raskt og enkelt montere på raster. Leveres alltid i en transportveske med plass for monteringsring. Ikke glem å kjøpe en monteringsring til!

Fordeler

  • Skaper et mykt og vakkert lys
  • Dypere form for en større kontroll og retning på lyset
  • Enkel å montere
  • Løstagbar inner- og ytterduk
  • Transportveske inkludert

Leveres med

  • Profoto RFi Softbox (octa)
  • Inner- og ytterduk
  • Transportveske

OBS!
Speedringadapter ikke inkludert. For å montere octaboksen på din Profotoblits trenger du denne speedringadapteren. Det finnes flere adaptere som passer til denne softboksen dersom du f.eks. eier en blits med Elinchrom- eller Bowensfatning

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.