Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Softbox RFi 5' Octa

Profoto Softbox RFi 5' Octa

1000802
3 750 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Profoto Softbox

Profoto RFi Softbox kombinerer høy kvalitet med lave priser. Designet i et kraftig, høykvalitativt materiale med forsterkede hjørner og sømmer, sølvfarget innside, 6cm recessed front (RF) samt løstagbar inner- og ytterduk. Det gir deg et jevnt, kraftig lys, lettkontrollert kantlys og mulighet for å raskt og enkelt montere på raster. Leveres i en transportveske med plass for monteringsring. Ikke glem å kjøpe med en monteringsring!

Fordeler

  • Skaper et mykt og vakkert lys
  • Dypere form for en større kontroll og retning på lyset
  • Enkel å montere
  • Løstagbar inner- og ytterduk
  • Transportveske medfølger

Leveres med

  • Profoto RFi Softbox (octa)
  • Inner- og ytterduk
  • Transportveske

OBS!
Speedringadapter ikke inkludert. For å montere octaboksen på din Profotoblits trenger du denne speedringadapteren. Det finnes flere adaptere som passer til denne softboksen om du f.eks. eier en blits med Elinchrom- eller Bowensfatning

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.