Studioblits A1 Air TTL-N

Profoto Studioblits A1 Air TTL-N

1035673
 • Rundt blitshode med magnetfeste for tilbehør
 • Fotografer raskt og smidig med Air TTL og HSS
 • Se hvordan lyset faller med LED-innstillingslyset
 • Stort og tydelig display for enkel håndtering
 • Li-ion batteri som holder opp til 350 blitser
6 350 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Studioblits A1 Air TTL-N
Tilthode med låsbar blitssko
Batteri til A1
8 014 NOK
Studioblits A1 Air TTL-N
Soft bounce til A1
Connect Nikon
11 035 NOK

Profoto A1 - Kameramontert studioblits

Profoto A1 er en kompakt og kraftig blits til bruk både på kamera, som on-location studioblits eller i et Profoto B1X/B1/B2/D2-system, takket være en innebygd Air TTL-sender/mottaker. Det runde blitshodet og den smarte magnetholderen for lysformere gir deg full kontroll over lyset, og med den innebygde innstillingslampen kan du se hvordan skyggene faller alt før du tar bilder, akkurat som på en vanlig studioblits.

Fordeler:

 • Rundt hode med magnetfeste
 • Air TTL og HSS
 • Innstillingslys
 • Li-ion batteri
 • Zoom med manuell kontroll
 • Stort display

Rundt hode med magnetfeste

Det runde hodet i seg selv gir en større lysskala enn vanlige speedlights, noe som bidrar til mykere skygger og lysslipp. Rundt hodet sitter en magnetisk holder for de spesielle lysformene som Profoto A1 benytter. Takket være magnetfestet går det veldig raskt å bytte ut lysformene, legge på fargefilter eller hvorfor ikke kombinere både fargefilter og lysformere. Den runde formen i kombinasjon med magnetfeste gjør også at du kan rotere lysformeren, og på denne måten kontrollere ekstra nøye hvor lyset havner og ikke havner. For enda flere muligheter finnes Profoto Gel Kit til A1 og Profoto Soft Bounce til A1 som tilbehør.

Air TTL og HSS

Profoto Air A1 er utstyrt med Profotos trådløse Air TTL-teknikk, som gir deg muligheten til å bruke den som en Air TTL-sender for Profoto B1X, B1, B2, D2 og andre A1er. Selvsagt har A1 støtte for HSS; slik at du kan fotografere lukkertider ned til 1/8000s og redusert effekt. En knapp på siden veksler mellom TTL og M-modus, slik at du kan stille inn eksponeringen i TTL-modus for å så bytte over til M-modus for konsekvent lysstyrke.

Innstillingslys

En spesiell egenskap i A1 er innstillingslyset, slik at du kan se hvordan skyggene oppfører seg og faller over modellen din før du tar bildet. Innstillingslyset bruker en LED-lampe og drar lite strøm, genererer ingen varme og hjelper også kameraets autofokus å finne skarpheten om du fotograferer i mørke miljøer.

Li-ion batteri

For å kunne levere sterke blitser gang på gang er A1 utstyrt med et oppladbart og utbyttbart lithium-ion batteri. Takket være kraften i batteriet får du en oppladningstid på kun 1.2s ved full effekt, og ca 350 blitser på full effekt. Jobber du lange dager er det verdt å ha et eller flere ekstra batterier med i vesken, slik at du raskt kan bytte når du går tom for strøm.

Zoom

Runt blixthuvudet sitter det en kontrollring för att manuellt ställa in hur snäv din ljuskägla ska bli. Genom att zooma in huvudet kan du skapa en spotligt/snoot-effekt i dina bilder.

Stort display

A1 har et stort display i samme tydlige stil som den siste generasjonen blitser fra Profoto. Kontrollene er forstørret, og har du brukt Profoto tidligere kommer du til å kjenne de igjen. Størrelsen på displayet og kontrollen gjør at du raskt kan stille manuell lysstyrke, fikse innstillinger og ha kontroll over innstillingene dine selv i høyt tempo og med vanter på.

Leveres med:

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.