Profoto Umbrella Deep Translucent XL

Profoto Umbrella Deep Translucent XL

Dyp paraply transparent, 165 cm

1008232
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
 • Lett og kompakt – perfekt for både studio og location
 • Gir bred spredning av lys med klarere retning
 • Virkelig stor paraply på 165 centimeter
 • Kjøp en diffusjonsduk for å bruke paraplyen din som en softbox

Velg farge

4 049 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Umbrella Deep Translucent XL
S2 Bowens- S for Speedlights og AD200/AD300/AD400
Umbrella XL Backpanel
5 897 NOK

Profoto Deep Umbrella XL er en virkelig stor paraply med en dyp, parabolsk form enn det du ser med tradisjonelle paraplyer. Dette gir deg en klarere retning av lyset, sammenlignet med en tradisjonell paraply. Oppdag fordelen med å jobbe med en paraply både i studio og på location. Brett opp, monter og du er klar til å ta bilder.

Fordeler

 • Perfekt for både studio og location
 • Skikkelig stor paraply på 165 centimeter
 • 16 glassfiberstenger gir en parabolsk form
 • Metalldelene er overflatebehandlet for å forhindre rust og misfarging
 • Gir en stor spredning av lys med klarere retning enn en vanlig paraply
 • Kjøp en diffusjonsklut for å bruke paraplyen din som softbox

Velg mellom sølv, hvit eller transparent paraply

Profoto Paraply Deep White

Profoto Deep Paraply White gir deg muligheten til å sprette lyset mot en hvit innside. Dette gir et lys med høy spredning og det kjennes at du får et mykere og jevnere, diffust lys med myke skygger. Jo nærmere motivet paraplyen er plassert, jo mykere blir skyggene. Ønsker du å bruke paraplyen din som softbox, kan du kjøpe en diffuser som du fester på paraplyen for å skape et enda mykere lys.

Profoto Paraply Deep Silver (sølv)

Ønsker du å forsterke lyset og få mer kontrast i bildet? Da er Profoto Deep Paraply Silver den rette paraplyen for deg. Paraplyen gir deg muligheten til å sprette lyset mot en sølvblank innside. Den sølvfargede innsiden gir et mer konsentrert lys med en rettere stråle som ikke spretter like mye rundt, noe som gir mer kontrast og et mer rettet lys enn en hvit eller gjennomsiktig paraply. Du kan også kjøpe en diffuser for denne paraplyen for å forvandle paraplyen din til tilsvarende en softbox - perfekt for location.

Profoto Paraply Deep Translucent (gjennomsiktig)

Med en gjennomsiktig paraply kan du komme helt tett på det du skal fotografere. Du skyver blitsen gjennom paraplyen og får da et veldig stort spredning på lyset og lyset vil oppleves mykt når det plasseres tett. I tillegg kan du kjøpe bakpanel for å få mer softbox-lignende egenskaper og mindre strølys bak.

Leveres med

 • Profoto Paraply Deep XL
 • Etui med håndtak

Stativet eller paraplyholderen på bildet er ikke inkludert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.