Profoto Umbrella Shallow Translucent M
Artikkelnummer: 1008226

Profoto Umbrella Shallow Translucent M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Lett og kompakt – perfekt for både studio og location
  • Gir bred spredning av lyset
  • Gjennomsiktig stoff gir lys som sprer seg nesten overalt
1 124 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto Umbrella Shallow er en paraply som er lett å bære, veldig enkel å bruke og et trygt kort når du trenger et mykt lys med bred spredning. Fordelen med en paraply er at den har lav vekt, er rask å montere og tar liten plass i vesken når den brettes sammen.

Fordeler

  • Lett og kompakt - perfekt for både studio og location
  • Stor paraply på 105 centimeter
  • Metalldelene er overflatebehandlet for å forhindre rust og misfarging
  • Gir stor spredning av lys

Velg mellom sølv, hvit eller transparent paraply

Profoto Paraply Shallow White (hvit)

Profoto Shallow Paraply White gir deg muligheten til å sprette lyset mot en hvit innside. Dette gir et lys med høy spredning og det kjennes at du får et mykere og jevnere, diffust lys med myke skygger. Jo nærmere motivet paraplyen er plassert, jo mykere blir skyggene. Ønsker du å bruke paraplyen din som softbox, kan du kjøpe en diffuser som du fester på paraplyen for å skape et enda mykere lys.

Profoto Paraply Shallow Silver (sølv)

Ønsker du å forsterke lyset og få mer kontrast i bildet? Da er Profoto Whallow Paraply Silver den rette paraplyen for deg. Paraplyen gir deg muligheten til å sprette lyset mot en sølvblank innside. Den sølvfargede innsiden gir et mer konsentrert lys med en litt rettere stråle som ikke spretter så mye rundt, noe som gir mer kontrast og et mer rettet lys enn en hvit eller transparent paraply. Du kan også kjøpe en diffuser for denne paraplyen for å forvandle paraplyen din til tilsvarende en softbox - perfekt for location.

Profoto Paraply Shallow Translucent (gjennomsiktig)

Med en gjennomsiktig paraply kan du komme helt tett på det du skal fotografere. Du skyver blitsen gjennom paraplyen og får da et veldig stort spredning på lyset og lyset vil oppleves mykt når det plasseres tett. I tillegg kan du kjøpe bakpanel for å få mer softbox-lignende egenskaper og mindre strølys bak.

Leveres med

  • Profoto Umbrella Shallow M
  • Etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen