Pulse 6,3 mm TRS male - XLR male 6m Audiocable balanced
Pulse 6,3 mm TRS male - XLR male 6m Audiocable balanced
Pulse 6,3 mm TRS male - XLR male 6m Audiocable balanced
Pulse 6,3 mm TRS male - XLR male 6m Audiocable balanced
Artikkelnummer: 1051698

Pulse 6,3 mm TRS male - XLR male 6m Audiocable balanced

6,3 mm TRS hann - XLR hann 6m

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Balanserer interferens opptil 60 db
  • Utviklet for å brukes mellom lydkort og aktive monitorer
  • Opptil 6 meter lang
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pulse balanserte signalkabler er spesielt utviklet for bruk mellom lydkort og aktive monitorer samt mellom bærbare miksere og aktive PA-høyttalere. Kabelen er produsert for å tåle høy mekanisk påkjenning, samt å levere et helt rent signal. Den unike kontaktkonstruksjonen med helstøpt rygg og overliggende metallchassis gir høy holdbarhet og lang levetid.

Kraftig lydkabel som reduserer forstyrrelser

Balansert signaloverføring betyr at lydsignalet sendes i to separate kretser der den ene kretsen er et direkte speilbilde av originalsignalet. Skjermingen trenger da ikke være en referanse til signalet, noe som gjør at forstyrrelser som fanges opp via skjermingen reduseres. Når signalet er dekodet, kanselleres disse forstyrrelsene ved å reversere et speilvendt signal og legge det til det speilvendte. Dette betyr at signalet blir dobbelt så sterkt mens interferensen kansellerer hverandre. I et velfungerende balansert system er forstyrrelsene opptil 60 dB svakere enn i et ubalansert system.

Leveres med

  • 6,3 mm TRS hann - XLR hann 6m Lydkabel balansert
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.