Pulse XLR hun - 6,3 mm TS 6 m audiocable
Pulse XLR hun - 6,3 mm TS 6 m audiocable

Pulse XLR hun - 6,3 mm TS 6 m audiocable

XLR hun - 6,3 mm TS 6 m audiocable

1013749
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Lengde: 6 meter
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

XLR hun - 6,3 mm TS 6 m audiocable
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
283 NOK
Svært slitesterk instrumentkabel som holder lenge 
Mikrofonkabel fra Pulse designet med en kontaktteknologi som er spesielt designet for å klare harde påkjennelser under lang tids bruk. Avlastningslåsene er i ett stykke, noe som gjør at kabelen avlastes og livslengden blir lenger. Kabelen er svært smidig og i myk kvalitet, med signalledere og skjerm av OFC (Oxgene Free Copper). Den tette og effektive kobberskjermen eliminerer effektivt forstyrrelser. Dette gjør at du får eksepsjonelt rent og forstyrrelsesfritt signal.

6 meter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.