QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
QYSEA FIFISH E-GO
Artikkelnummer: 1061067

QYSEA FIFISH E-GO

Kraftig undervannsdrone med modulær design

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • Dykk ned til en dybde på 100 meter
 • Opptil 2,5 timers batterilevetid
 • 4K-oppløsning
89 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FIFISH E-GO er modulær, kraftig og intuitiv i ett - et betydelig fremskritt innen undervannsutforskning og -operasjoner som oppfyller behovene til flere marine næringer.

Fordeler

 • Dykk ned til 100 meters dybde
 • Opptil 2,5 timers batteritid
 • 4K-oppløsning
 • Kan bruke hodesporing sammen med QYSEAs VR-briller
 • Modulært design - for enkel montering og demontering
 • 5000 Lumens LED-belysning
 • Intern lagringsplass på 128 GB
 • Kontrollapp tilgjengelig for både IOS & Android

Bygget for å vare

FIFISH E-GO har eksepsjonelle egenskaper som trykkbestandighet, korrosjonsbestandighet og krystalliseringsbestandighet. Disse egenskapene gir utmerket beskyttelse for de viktigste presisjonselementene inne i tanken, noe som sikrer den generelle holdbarheten og robustheten til hele enheten.

Modulær og smidig design

FIFISH E-GOs modulære arkitektur integrerer sømløst robotens viktigste komponenter, inkludert motor, kamera, belysning og batteri. Denne designen muliggjør rask og presis montering, demontering og feilsøking. Batteri og tilbehør kan fjernes på få sekunder, og utskifting av reservedeler kan utføres i løpet av 5 minutter, noe som forbedrer driftseffektiviteten betydelig.

Avansert bildesystem

Med et innovativt ultravidvinkelkamera gir FIFISH E-GO et 176° superbredt overflateperspektiv og et 146° panoramaperspektiv under vann, slik at operatørene kan fange hele undervannsscenen. E-GO er utstyrt med en 1/1,8-tommers CMOS-sensor for 4K-filming og bildeopptak i RAW-format.

Avanserte AI-funksjoner

Gjennom adaptive metoder for dimming, kontrastforbedring og naturlig fargekorrigering leverer FIFISH E-GOs AI-algoritmer forbedrede, realistiske visuelle resultater av høy kvalitet. Du kan til og med låse deg fast på spesifikke undervannsmål med et enkelt trykk på skjermen. AI Vision Station Lock beregner farkostens posisjon, noe som muliggjør allsidig, tilpasset og autonom kontroll samtidig som du opprettholder en stabil flyteposisjon.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen