DCS-1 Dobbelblitssko for Wireless GO

Røde DCS-1 Dobbelblitssko for Wireless GO

1049211
  • Monter to tilbehør i blitssko
  • Designet for Wireless GO, men passer også andre produkter med blitsskofeste
  • Inkludert kabelholder
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

DCS-1 Dobbelblitssko for Wireless GO

DCS-1 dobbelblitssko er et praktisk tilbehør fra Røde som utvider ditt kameras blitsskofeste til to og gjør det enkelt å f.eks. montere to Wireless GO-mikrofoner på ditt kamera. Tilbehøret kam også benyttes til andre mikrofoner, lamper eller produkter med blitsskofeste.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.