Røde NT-USB Mini 2-Pack
Røde NT-USB Mini 2-Pack
Røde NT-USB Mini 2-Pack
Røde NT-USB Mini 2-Pack
Røde NT-USB Mini 2-Pack
Røde NT-USB Mini 2-Pack
Artikkelnummer: 1052143

Røde NT-USB Mini 2-Pack

NT-USB Mini 2-Pack

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kondensatorkapsel med høy kvalitet som leverer varm og tydelig lyd
 • Nyreformet mikrofonkarakter, optimalisert for å redusere romklang
 • Innebygget puffbeskyttelse og roterbart mikrofonfeste

Velg variant

1 745 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
NT-USB Mini samler Rødes erfaring med mikrofoner og samler det i en veldig kompakt, vellydende og ekstremt rimelig mikrofon. Tilkoblingen er via USB og kunne ikke være enklere – bare koble til og kjør, ingen installasjon nødvendig. NT-USB Mini er designet for vloggere, gamere, musikere, podcast eller for deg som ønsker god lyd enkelt.

Fordel

 • Kondensatorkapsel i høy kvalitet som gir varm og klar lyd
 • Nyreformet mikrofonkarakter, optimalisert for å redusere romklang
 • Innebygd puffbeskyttelse og roterbar mikrofonbrakett
 • Innebygd USB-lydkort som fungerer med datamaskiner eller nettbrett
 • Innebygd hodetelefonutgang med volumkontroll og latensfri monitorering
Røde NT-USB Mini mikrofon for podcaster og streamere

Den klassiske radiolyden i kompakt emballasje

Med NT-USB Mini samler Rødes kunnskap fra mikrofondesign og konstruksjon i en liten, kompakt og velklingende emballasje. Mikrofonen er spesielt designet for å levere lyd med varme og klarhet – en klassisk "radiolyd" som passer alt fra vloggere til gamere og musikere. Med integrert hodetelefonforsterker og 3,5 mm hodetelefonutgang kan du enkelt overvåke lyden. Mikrofonen har også en bryter for å aktivere latensfri modus, slik at du ikke trenger å bekymre deg for støy eller forsinkelse mens du tar opp.

Profesjonell lyd på kort tid

NT-USB Mini er veldig enkel å montere og koble til den magnetiske braketten, så vel som den innebygde puffbeskyttelsen – koble bare USB-kabelen til nettbrettet eller datamaskinen din og kom i gang med opptak med profesjonell lyd på kort tid!

Opptil fire mikrofoner med RØDE Connect

RØDE Connect er en enkel og kraftig programvareløsning for podcasting og livestreaming med NT-USB Mini. Programvaren legger til et ekstra profesjonelt preg på opptakene dine og lar deg også invitere vennene dine. Koble opptil fire NT-USB Mini-mikrofoner til én enkelt Mac eller PC uten komplisert installasjon eller innstillinger – bare koble til og kom i gang. Med et intuitivt, fullt utstyrt opptaksgrensesnitt, virtuelle kanaler for å koble gjester via online link og automatisk mix-minus på hver kanal for krystallklar, miljøvennlig kommunikasjon, er dette den enkleste måten å lage en profesjonell podcast.

Røde Connect med fire NT-USB Mini-mikrofoner, og du har et enkelt podcaststudio

Stream som en proff

Sammen med NT-USB Mini, er RØDE Connect en kraftig løsning for streamere og spillere som ønsker å gjøre lydopptaket enklere. Du får god kontroll over mikrofonlyd og eksterne applikasjoner, pluss dedikerte utgangskontroller for streamingapper som OBS eller Xsplit.

Magnetfeste med innovativ design

NT-USB Mini er designet for å være så fleksibel som mulig. En innovativ design med magnetisk montering i mikrofonholderen gjør at den passer inn i en rekke miljøer - montert i braketten på skrivebordet ditt, koblet til Røde PSA1 i radio- og podcastsendinger eller på et klassisk mikrofonstativ for sangopptak via skruegjengen i mikrofonens roterbare arm.

Stilig design

Mikrofonen tar svært lite plass på skrivebordet ditt, og med den stilige ståldesignen og forsterket nylon er den klar for din neste produksjon – enten det er hjemme eller på farten.


Leveres med

 • NT-USB Mini
 • USB-A til USB-C-kabel 2 m
 • Adapter for mikrofonstativ
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.