SC2 3.5mm Iphone TRS Patch Kabel

Røde SC2 3.5mm Iphone TRS Patch Kabel

1008807
169 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

SC2 3.5mm Iphone TRS Patch Kabel
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
323 NOK
Røde SC2 Patch kabel SC2 er en 3.5mm TRS patch-kabel av høy kvalitet med vinkel-jack. Denne kabelen er ideell for bruk med Røde mikrofon tilkoblet iPhone som mikrofon på DSLR eller videokamera. Så har du muligheten til å ta opp "scratch audio" på kameraet mens iPhonen din tar seg av godlyden. Kabelen kan strekke seg til 400mm.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.