Røde VideoMic Me-C
Røde VideoMic Me-C
Røde VideoMic Me-C
Artikkelnummer: 1051203

Røde VideoMic Me-C

Mikrofon til mobiler med USB-C-kontakt

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Mikrofon med nyreformet opptakskarakter
 • Få god lyd på mobilfilmer og vlogger
 • Kobles direkte i USB-C kontakten uten kabel
859 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Få bedre lyd i mobilfilmene dine med Røde VideoMic Me-C. Denne lille mikrofonen kobles direkte til USB-C-kontakten på Android-telefonen eller nettbrettet med USB-C-port og fanger opp lyd med betydelig bedre kvalitet enn mobilmikrofonen kan gjøre. Perfekt for både vlogger eller hverdagsfilmer av familien. Ingen ledninger, ingen problemer – bare bedre lyd!

Fordeler

 • Electrode/kondensatormikrofon med nyreformet (kardioid) lydopptak
 • Alumiumhus
 • USB-C-kontakt
 • 3,5 mm hodetelefonutgang
 • Liten og praktisk
 • Fungerer sømløst med RØDE Reporter-appen, mobilkameraet og andre innspillingsapper
Red VideoMic Me-C med USB-C-kontakt for mobiltelefoner og nettbrett

Få bedre lyd i mobilfilmene dine

Hvis du filmer mye med mobiltelefonen din, vet du at lyden sjelden blir veldig bra – spesielt hvis det er litt vind utenfor. VideoMic Me-C fanger opp lyden av det som skjer foran kameraet og reduserer omgivelseslyden for å gjøre tale tydeligere og andre viktige lyder kommer sammen i høy kvalitet. I tillegg er det inkludert en vinddeflektor som reduserer støy fra vind. Den lille og praktiske mikrofonen har et aluminiumshus som forbedrer følelsen av kvalitet, og et mikrofonklips sikrer at mikrofonen er sikkert plassert i mobile.

På baksiden av Røde VideoMic Me-C er det en 3,5 mm hodetelefonkontakt slik at du kan lytte mens du spiller inn, eller lytt til lydopptaket etterpå.

VideoMic Me-C er kompatibel med de fleste mobile enheter som har en USB-C-inngang og kjører det nyeste operativsystemet (Android OS 10/iOS 11 eller nyere).

Leveres med

 • Røde VideoMic Me-C
 • Vindbeskyttelse WS9
 • Mikrofonklips
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen