Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Roland FP-30X-BK
Artikkelnummer: 1053560

Roland FP-30X-BK

Bærbart digitalt piano med klaviatur i full størrelse og kraftige høyttalere

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 88 tangenter i full størrelse med akustisk pianofølelse
 • SuperNATURAL Piano sound engine
 • Kraftige 22-watts høyttalere

Velg farge

7 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

For deg som har drømt om å ha et piano i hjemmet, men aldri hatt budsjett eller plass til et stort instrument, er ventetiden over. Roland FP-30X er et digitalpiano i en kompakt og hendig størrelse med 88 høykvalitets tangenter med autentisk pianofølelse, SuperNATURAL pianolydmotor og kraftige høyttalere som vil fylle rommet med musikken din. FP-30X har også flere spennende moderne funksjoner som Bluetooth, tilhørende interaktive apper og flere innebygde lydeffekter.

Fordeler

 • PHA-4-keyboard med 88 tangenter i full størrelse
 • SuperNATURAL Piano lydmotor for fullt uttrykk, fra pianissimo til fortissimo
 • 22 watt høyttalersystem
 • 2 uttak for hodetelefoner
 • 35 forskjellige lyder å leke med
 • Bluetooth 4.0 lar deg koble til en datamaskin eller DAW
 • Twin Piano Mode, 2 x 44 tangenter for jevn undervisning
 • Tilgjengelig i både sort og hvit

Autentisk akustisk touch og tone

Glem de lette keyboardene på typiske bærbare pianoer i mellomtoner - med et enkelt tastetrykk på PHA-4 Standard-keyboardet vet du med en gang at FP-30X er over resten. Med 88 tangenter i full størrelse gir dette pianoet et komplett utvalg av uttrykk etter hvert som teknikken og komposisjonsevnen din vokser. Med berøringsfølsomhet og en elfenbenslignende overflate, leverer FP-30X samme følelse og spillopplevelse som et akustisk piano. Bak den autentiske følelsen og spillbarheten ligger Rolands kraftige SuperNATURAL lydmotor, som fanger opp alle nyansene til erfarne pianister og hjelper nyere spillere med å utvikle mer karakter og dynamikk.

Imponerende lyd uansett hvor du spiller

De kraftige innebygde stereohøyttalerne på FP-30X gir overraskende fylde og karakter når du spiller. Her er også den største forskjellen fra lillebroren FP-10. Du kan til og med koble til eksterne høyttalere via de dedikerte stereokontaktene, for å fylle selv de store salene med musikken din.

Hvis du vil øve uforstyrret eller spille uten å forstyrre noen andre, kan du koble til hodetelefoner via en av de doble hodetelefonkontaktene. FP-30X har også en dedikert modus som justerer lyden for optimal kvalitet når det digitale pianoet er plassert på et skrivebord, egnet for hjemmetrening.

Roland FP-30X digitalpiano

Lær å spille piano med Bluetooth og USB

FP-30X fokuserer på langsiktig læring. Bruk Bluetooth-lyd og iOS- eller Android-enheten din til å streame musikk gjennom pianohøyttalere eller hodetelefoner, lek med favorittartister og finpusse ferdighetene dine ved å ta pianotimer på nettet. Ta det et skritt videre og bruk Bluetooth MIDI for å koble til musikkkomponeringsapper som Rolands Zenbeats eller Apples GarageBand. Eller hvorfor ikke bli med i Rolands Piano Every Day-app for å automatisk ta opp og spille av dine daglige øvingsaktiviteter med den pianotonen du velger. FP-30X har til og med en USB-lyd/MIDI-tilkobling, som lar deg kommunisere med datamaskiner og spille inn spor i profesjonell musikkproduksjonsprogramvare.

Leveres med

 • Roland FP-30 digitalpiano
 • Musikkstand
 • Brukermanual
 • Adapter
 • Strømledning
 • Fotpedal
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK