Roland MC-707 Grooveboks Music Workstation
Roland MC-707 Grooveboks Music Workstation
Roland MC-707 Grooveboks Music Workstation
Roland MC-707 Grooveboks Music Workstation
Artikkelnummer: 1047911

Roland MC-707 Grooveboks Music Workstation

Lag låter eller spill live uten datamaskin

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Komponer ut i fra innebygde, lyd, beats og slynger
 • Bruk dine egne lydinnspillinger og MIDI-sekvenser
 • Åttespors sequencer for ubegrenset produksjon
11 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lag låter eller fremfør musikk live uten datamaskin

Ta opp lyd og MIDI med full kontroll uten å måtte bruke en datamaskin. MC-707 Goovebox lar deg fordype deg i åtte spor av opptakssekvensering, synther og effekter. Finjuster faders og knottene for å produsere musikk med din egen lyd.

Fordeler

 • Komponer basert på innebygde, lyder, beats og løkker
 • Bruk dine egne lydopptak og MIDI-sekvenser
 • Åttespors sequencer for ubegrenset produksjon
 • 16x pads for å spille av eller sekvensere
 • Spill inn, sample eller forvrengning direkte
 • Studioeffekter med ekstra intensitet
 • Juster hvert spor separat og direkte

Mye trykk i en pakke

MC-707 er en avansert og kompleks enhet, men er fortsatt brukervennlig, morsom og hele tiden klar til å komponere nye lyder. Bruk de innebygde lydene som er nøye utformet av lyddesignere eller importer dine egne løkker og effekter. Du kan også kombinere for å lage unik musikk og din egen lyd. Ta opp, trigg klipp, arrangere og sample - mulighetene er uendelige!

Ubegrenset produksjon

I dag er det viktigere enn noen gang å ha muligheten til å lage unike løkker og sin egen sound. Med MC-707 får du en åttespors sekvenser optimalisert for ikke å begrense kreativiteten og produksjonen av elektrofokusert musikk. Den har den klassiske TR-REC-trinnsekvensen som med de klassiske Roland trommemaskinene, som gjør at du enkelt, raskt og nøyaktig kan bygge rytmedeler. Med 16 pads kan du ta opp og sekvensere trommedeler, melodiske grunnlinjer, eller polyfoniske akkordløkker.


Kraftig innebygd sampler

MC-707 har både en synthesizermotor og en innebygd sampler som kan synkroniseres med tempoet i prosjektet med sanntidsopptak. Du kan spille inn vokal eller instrumentale deler for å utløse fraser, one-shots og løkker. Eller hvorfor ikke importere lyd fra ditt eget digitale galleri som du deretter endre og forvrenge med ideer som oppstår i øyeblikket.

Profesjonelt produsert

For å få musikken til å høres profesjonelt produsert ut, er det mulig med MC-707 å legge til effekter som finjusterer resultatet. De åtte sporene har alle individuelle effektprosessorer for å skape variasjon. Reverb og delay kan legge til hjertefrekvens i myke sekvenser, og for ekstra intensitet kan du bruke overdrive, forvrengning og amp simulatorer. Fullfør produksjonen ved å legge til trykk og klarhet for å få en profesjonell touch.

Leveres med

 • Roland MC-707 Groovebox
 • Ac Adapter
 • Brukerhåndbok
 • SD-kort (fabrikkinstallert)
 • SD-kortbeskytter (fabrikkinstallert)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen