Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1

Roland Verselab MV-1

Digital sampler for å produsere din egen musikk

1051337
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • 4x4 TR-REC RGB-pads med 16-trinns sequenser
 • 7 spor + 1 sangspor
 • Lag en sang på 10 minutter
 • Over 3000 lydforhåndsinnstillinger og ulike vokaleffekter
 • Fantommatet mikrofon XLR-inngang
 • To-rad bakgrunnsbelyst LCD-skjerm
7 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Drømmer du om å lage musikk som topper listene? Roland Verselab MV-1 tar deg ett stort skritt nærmere drømmen din. Denne sampleren gjør det mulig å lage en sang på bare ti minutter. Med et enkelt grensesnitt, intuitiv arbeidsflyt og jevn plug n 'play-integrasjon med en datamaskin eller mobilenhet, begynner du raskt å lage rytmer, sangopptak og lydeffekter. Bruk den innebygde mikrofonen eller koble til en ekstern XLR-mikrofon og ta opp en sang med en av de innebygde effektene og bruk en av de 3000 inkluderte forhåndsinnstillingene for å lage din nye hitlåt.

Fordeler

 • 4x4 pads og TR-REC step sequencer for trommer, basslinjer og melodiske partier
 • Ta opp sang med moderne effekter som Auto-Pitch, Harmonizer og Doubler
 • Play n 'play USB-tilkobling med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen for enkel filoverføring
 • 16 lett tilgjengelige sekvenser gjør det mulig å komponere det perfekte sangsporet
 • Kraftig ZEN-Core lydmotor gir MV-1 førsteklasses lydkvalitet
 • Innebygd mikrofon og XLR mikrofoninngang med fantomkraft
 • 3000 integrerte lydeffekter inspirert av klassiske Roland-enheter TR-808, SP-404 og mer
 • MIDI-kontroll og stereolinjetilkoblinger for praktisk studiointegrasjon
 • Med Zenbeats appintegrasjon

Roland Verselab MV-1

Lag din egen hitlåt

Enten du er sanger, beatmaker eller begge deler, er det enkelt å lage komplette sanger med Verselab, uansett kunnskapsnivå. Den veiledede arbeidsflyten lar deg mestre verktøyene i løpet av minutter. Gå sømløst fra idé til beats, rytmer og ferdig sang med forskjellige sangmaler, mønstergeneratorer og mange forhåndsinnstilte forhåndsinnstillinger. Verselab er fullt av verktøy og funksjoner fokusert på både produsenter og sangere.

Verselab MV-1 har et inspirerende grensesnitt med RGB-opplyste knapper og praktiske kontroller for ekte hands-on kreasjon. Ved å kombinere TR-REC step sequencer som finnes i legendariske Roland trommemaskiner med en ekstremt responsiv 4x4 pad matrise, kan du slå ut trommer, basslinjer og melodiske partier så snart du kommer opp med dem.

Zen-Core-motor

Verselab drives av et Zen-Core Synthesis System, den samme motoren som også finnes i avanserte Roland-synther. Den leverer avansert, rik lydkvalitet som fanger alle nyanser av lyden din med utrolige detaljer. Ved å bruke Zen-Core-motoren kan du utvide lydbiblioteket ditt via Roland Cloud, slik at du kan holde deg oppdatert med de nyeste lydpakkene og forhåndsinnstillingene.

ZenBeats

Roland Zenbeats er en app for musikkskaping som lar deg være kreativ uten hindringer. Med Zenbeats kan du nå koble Roland Verselab MV-1 til datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen for å produsere sanger raskt og enkelt. Med maskinvare- og programvareintegrasjon kan du utvide arbeidsflyten din med full-touch-funksjoner på mobile enheter, grafisk organisering av Verselab-klipp og seksjoner, enkel lydredigering, fulle mikserfunksjoner, mestring av kraftredigering og støtte for å eksportere stammer til ethvert Zenbeats-opptaksprogram direkte. ZenBeats er tilgjengelig for Windows, Mac, iOS og Android.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.