Rycote Mikrofonholder InVision INV 7HG MKIII
Artikkelnummer: 1020963

Rycote Mikrofonholder InVision INV 7HG MKIII

Mikrofonholder InVision INV 7HG MKIII

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
899 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

InVision INV 7HG MKIII
Denne mikrofonholderen passer mikrofoner som har en diameter på 19-34 mm. Den passer veldig bra med fortunge mikrofoner eller mikrofoner som bruker en Softie eller Baby Ballgag-vindhette. InVision er designet for å være diskret og brukes med kameramonterte mikrofoner. Holderen isolerer mikrofonen fra kameralyder.

Liste over kompatible mikrofoner (Rycote.com).

Leveres med:

  • InVision Lyre 43 mm
  • Standard Lyre 70 mm
  • Mounting Bars Standard 25 mm
  • Monting Bars Large 70 mm
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.