Mikrofonholder InVision INV 7HG MKIII

Rycote Mikrofonholder InVision INV 7HG MKIII

1020963
609 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

InVision INV 7HG MKIII
Denne mikrofonholderen passer mikrofoner som har en diameter på 19-34 mm. Den passer veldig bra med fortunge mikrofoner eller mikrofoner som bruker en Softie eller Baby Ballgag-vindhette. InVision er designet for å være diskret og brukes med kameramonterte mikrofoner. Holderen isolerer mikrofonen fra kameralyder.

Liste over kompatible mikrofoner (Rycote.com).

Leveres med:

  • InVision Lyre 43 mm
  • Standard Lyre 70 mm
  • Mounting Bars Standard 25 mm
  • Monting Bars Large 70 mm
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.