Røde Pistolhåndtak PG2R med Rycote Lyre
Artikkelnummer: 1029042

Røde Pistolhåndtak PG2R med Rycote Lyre

Pistolhåndtak PG2R med Rycote Lyre

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Røde PG2-R pistolhåndtak med Rycote Lyre

Dual Mounts spesielt utformet for å redusere vibrasjoner sammen med Rødes Shotgun-mikrofoner, som f.eks. NT5, NT55, NTG 1/2/3. Grepet er utstyrt med kanaler av XLR-kabel, inkludert en dedikert kabel-PG2 Pro PG2R. Du kan både vippe og montere på mikrofonbom eller lignende ved hjelp av et 3/8" feste i bunnen av håndtaket.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.